ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Οπλίσου με Θάρρος Δύναμη και Πίστη,βοήθα τους συμπατριώτες σου,ύψωνε ψηλά την ελληνική σημαία. Ο Καιρός έφτασε!


Καλησπέρα συναγωνιστή και συνέλληνα, Πατριωτισσα και Ελληνιδα ! Χρόνια Πολλά! Την επανάσταση την κάνει ο καθένας μόνος του από το δικό του μετερίζι,οπλίσου με Θάρρος Δύναμη και Πίστη,βοήθα τους συμπατριώτες σου,ύψωνε ψηλά την ελληνική σημαία αφύπνισε την ελληνική νεολαία και θα δεις θα σε ακολουθήσουν και άλλοι! Ο Καιρός έφτασε!
Ο τύπος του «πασόκου» ή του «νεοδημοκράτη» ή του «προοδευτικού αριστερού» δεν ενδιαφέρεται για το τι θα δημιουργήσει στη ζωή του, αλλά για το πώς θα βγάλει λεφτά, θα κερδίσει εύκολο χρήμα. Αυτή τη νοοτροπία εκφράζει τυπικά ο τάχα και πολιτικός λόγος όλων των συντεχνιών του κομματικού φάσματος, με αυτή τη «φιλοσοφία» οργανώνουν την παιδεία των Ελλήνων, τριάντα χρόνια τώρα, οι συμπλεγματικοί «εκσυγχρονιστές» των κομμάτων εξουσίας!!!
ΚΙ ΟΜΩΣ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!!!ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!!!ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ!!!Κατω οι ΜασονοΕβραιοι και τα κομματοσκυλα!!!!
Δεν εχω συμφεροντα ουτε και πολιτικια διεξοδα, ειμαστε Ελληνες και πρεπει να ειμαστε ενωμενοι!!!Πρεπει να μεινουμε ενωμενοι μεχρι το τελος!!!να ξαναγραψουμε Ιστορια, δε θα αφησουμε κανενα πολιτικο λαμογιο να μας οδηγει στον εξαφανισμο!!!!Θα εξαφανιστουμε ΜΟΝΟ για παλεψουμε ετουτη τη μαστιγα που λεγεται Ευρωπη και Παγκοσμοιοποιηση!!!
Η Ελλάδα είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Θα την “πατήσουν” άσχημα αυτοί, οι οποίοι την υποτίμησαν …Αυτοί, οι οποίοι υποτίμησαν το αθάνατο ελληνικό κύτταρο. Βάρεσαν τη “γροθιά” τους σε ένα μαλακό ευρωπαϊκό “πάπλωμα” και δεν είδαν το ελληνικό “καρφί”. Σε λίγο θα δούμε αίματα και θα ακούσουμε …κλάματα. Σε λίγο θα ανάψουν τα “φώτα” και θα τα δούμε όλα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα. Η μάχη μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας δεν είναι οικονομική μάχη …Είναι πολιτισμική μάχη, η οποία απλά ξεκίνησε με οικονομικές αφορμές …Είναι η υπέρ πάντων μάχη για τον “φωτισμό”, που θα επικρατήσει στην Ευρώπη. Το γερμανικό σκότος υπό την εβραϊκή καθοδήγηση ξεκίνησε με νίκες, αλλά το φως είναι αυτό, που πάντα νικάει στο τέλος. Η δύναμη του φωτός τελικά θα επικρατήσει και θα “ξαναδεί” η Ευρώπη τον εαυτό της και τους Έλληνες…. Φως εκ φωτός!!!!Εκ Θεού αληθινού!!!!! Διαδώστε τη φλόγα και το μήνυμα!!!Διαβαστε Ελληνικη Επανασταση και τοτε θα τα καταλαβετε ΟΛΑ…
Ας μην ανησυχεί κανένας ταλαιπωρημένος Έλληνας, και να τρέμουν όλοι αυτοί που πρόδωσαν και διασπάθισαν τα ιερά και τα όσια αυτής της μεγάλης πατρίδας.
Υπάρχουν κάποιοι Έλληνες που δεν κοιμούνται και δεν παραδίδουν τα ιερά και τα όσια της Δημοκρατίας στα χέρια άτιμων, προδοτών, λαμογίων, σάπιων σκουλήκων της νεότερης παλαιοκομματικής νομενκλατούρας που αγωνίζεται να πτωχεύσει τους Έλληνες για να επιβιώσει η ίδια με τα φτωχοδεεί παρακάλια της στις κατουρημένες ποδιές των απανταχού πρόθυμων σωτήρων του Έθνους μας.
Έλληνες….., με την Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού η οποία θα λάβει χώρα απόψε, θα Αναστηθεί και το Έθνος μας.
Και λέγω αυτό διότι ο Έλλην θα / πρέπει αρχίσει να ενημερώνεται και να μαθαίνει την αλήθεια για την Δημοκρατία και τους θεσμούς της.
Καθώς πρέπει να εκπαιδευτεί και να κατανοήσει ποιο είναι το καλύτερο σύστημα δημόσιας διοίκησης έτσι ώστε να πάψει πλέον να είναι το πρόβατο του κάθε πολιτικάντη που νέμεται ελέω εγωισμού, φιλαυτίας, αλαζονείας, διασπάθισης της δημόσιας εξουσίας η οποία του έχει παραδοθεί από τον λαό.
Έναν λαό που έγινε πρόβατο διότι αποκόπηκε από την επιμόρφωση, αποκόπηκε από την παιδεία, αποκόπηκε από την δυνατότητά του να μετέχει στα κοινά και να αποφασίζει ο ίδιος για τον εαυτό του, αλλά και για το μέλλον των παιδιών του.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου