ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ...

Φόβος και τρόμος στα ορεινά χωριά από τις επιδρομές κακοποιών στοιχείων τα οποία εκμεταλλεύονται την απουσία αστυνομικής δύναμης και εισβάλουν στα σπίτια πολλές φορές ακούν σωματική βία και αποχωρούν έχοντας αφαιρέσει περιουσιακά στοιχεία.
Η εγκληματικότητα στα ορεινά αυξάνει συνεχώς αφού η Πολιτεία προκειμένου να κάνει οικονομία φρόντισε να βάλει λουκέτο στα αστυνομικά τμήματα γεγονός που επέτρεψε στους ληστές να αλωνίζουν στην κυριολεξία!
Τα περιστατικά αυξάνουν συνεχώς ενώ κανείς δεν ξέρει τις προθέσεις εκείνου που μπαίνει στο σπίτι για να ληστέψει!
Οι κλέφτες παρακολουθούν και χτυπούν κυρίως σε σπίτια όπου διαμένουν ηλικιωμένοι, άνθρωποι αδύναμοι να αντιδράσουν και να υπερασπιστούν τον εαυτό τους τις περισσότερες φορές.
Το τελευταίο περιστατικό έρχεται από την Κορινθία, από το Δημοτικό Διαμέρισμα Καισαρίου. Οι 3 άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε σπίτι 76χρονου τον οποίον χτύπησαν πριν να αφαιρέσουν άγνωστο χρηματικό ποσό, 2 κινητά κ κοσμήματα.
Οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση κ αναζητούνται από τις αρχές. Οι κάτοικοι δηλώνουν αναστατωμένοι κ φοβισμένοι κ ζητούν προστασία, πράγμα το οποίο μάλλον δεν είναι κ πολύ εύκολο να επιτευχθεί.

arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου