ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Κοροϊδία! Ούτε ένα ευρώ δεν έχει πάει στον ΟΑΕΔ από την «Ειδική εισφορά αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας»



anergia
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπιας Ούτε ένα ευρώ δεν έχει πάει στον ΟΑΕΔ από την «Ειδική εισφορά αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας» που πληρώνουν εδώ και δύο χρόνια οι φορολογούμενοι!!!!
Η κυβέρνηση έχει στα χέρια της εκθέσεις οπου γίνεται σαφής αναφορά ότι τα χρήματα της ειδικής εισφοράς του 2% από τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, που ξεκίνησαν να κρατούνται από το 2011 «υπέρ ανέργων», δεν έφτασαν ποτέ εκεί.
Σε μια από αυτές τις εκθεσεις επισημαίνεται πως από τον ειδικό αυτό φόρο, που αποδίδει γύρω στα 300 εκατ. ευρώ, δεν έχει αποδοθεί ποτέ στον ΟΑΕΔ οποιοδήποτε ποσό της εισφοράς αυτής.
Όπως ανέφερε ο διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας, το ποσό της εισφοράς αποτελεί έσοδο του κρατικού προϋπολογισμού και η κεντρική πολιτική διοίκηση αξιοποιεί τα χρήματα. «Είναι ζήτημα του υπουργείου οικονομικών. Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να δοθούν για την ανακούφιση της ανεργίας» επεσήμανε.
Αυτό είναι μεγάλο σκάνδαλο και εξαπάτηση του Ελληνικού λαού και οφείλονται απαντήσεις και τιμωρία σε όσους υπεξαιρεσαν αυτο το πόσο για να καλύψουν άλλες τρύπες!!!!
Οφείλουν οι υπεύθυνοι μετά το δημοσίευμα της Ελευθροτυπιας να απαντήσουν άμεσα καθώς και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός!!!
http://freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου