ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΕΛΛΑΔΑ. ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΓΚΑΝΚΣΤΕΡΣ Αθήνα: Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών ηλικιωμένων!!!


Καρτέρι έστηναν δύο άνδρες έξω από τις τράπεζες περιμένοντας κάποιο ηλικιωμένο που θα έκανε ανάληψη από το ΑΤΜ.
 Στη συνέχεια τον παρακολουθούσαν διακριτικά μέχρι το σπίτι του και μόλις αυτός έμπαινε στην πολυκατοικία, απειλώντας τον και με χρήση σωματικής βίας του έπαιρναν τα χρήματα. Ο λόγος για δυο άνδρες 30 και 25 ετών και υπηκοότητος Γκάνας και Γκάμπιας αντίστοιχα, οι οποίοι σήμερα συνελήφθησαν από την αστυνομία, μετά από άλλη μία ληστεία που διέπραξαν και με την προσφιλή τους μέθοδο, αυτή τη φορά εις βάρος ενός άνδρα 81 ετών.

 Ο ηλικιωμένος είχε κάνει ανάληψη 1.000 ευρώ από υποκατάστημα τράπεζας επί της λεωφ. Συγγρού και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το σπίτι του. Ακολουθώντας την συνταγή τους, τον ακολούθησαν μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας και μόλις εκείνος μπήκε μέσα τον χτύπησαν και του αφαίρεσαν το ποσόν.
 Σύμφωνα με την αστυνομία, η συμμορία δρούσε τουλάχιστον επί τέσσερις μήνες και σε αυτήν συμμετείχε και ένα ακόμη άτομο το οποίο όμως αναζητείται. Η σπείρα κατά τη διάρκεια της δράσης της, είχε διαπράξει συνολικά εννέα ληστείες στις περιοχές του Άγ. Παντελεήμονα, Νέου Κόσμου, και Κυψέλης και όλα τα θύματά τους ήταν ηλικιωμένοι. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
http://amanpoiare.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου