ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Απίστευτο! Διοικητής ξυλοφόρτωσε αστυνομικό..και του έσπασε το τηλέφωνο στο κεφάλι!

Ακόμη και τηλέφωνο έσπασε στο κεφάλι του αστυνομικού ο -εκτός εαυτού- διοικητής του. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας την ημέρα της βομβιστικής επίθεσης στο Mall.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Αναφορές στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο διοικητής απειλούσε τον αστυνομικό πως θα καλούσε το… 100 αν δεν συμμορφωνόταν, αναφέρει το Βήμα.

Το θύμα καταγγέλλει ότι ο διοικητής μπήκε στο γραφείο του ξαφνικά και τον ρώτησε με τι ασχολούνταν εκείνη την ώρα. Ο 25χρονος είπε στον ανώτερό του ότι συμπληρώνει ένα υπηρεσιακό έγγραφο μετά από συνεννόηση με αξιωματικό.

Τότε, ο διοικητής......


άρχισε την επίθεση γιατί θεώρησε πως ο αστυνομικός προσπαθούσε να «λουφάρει».

Σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του αστυνομικού, ο διοικητής του τμήματος συνέχιζε να τον βρίζει. Ο 25χρονος αποφάσισε «να σηκώσει το τηλέφωνο προκειμένου να καλέσει τους υπευθύνους αστυνομικής υπηρεσίας που επόπτευε το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα και να καταγγείλει τη συμπεριφορά του διοικητή του». Η κίνησή του αυτή φέρεται να εξόργισε τον διοικητή, που άρχισε να τον χτυπά με τα χέρια αλλά και στο κεφάλι με τη συσκευή του τηλεφώνου, απειλώντας να καλέσει το… 100!

Τελικά, ο αστυνομικός πήγε σε τοπικό νοσοκομείο για να του περιποιηθούν τα τραύματα και έκανε έγγραφη καταγγελία για τη συμπεριφορά του διοικητή του. Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, ο ίδιος αξιωματικός είχε κατηγορηθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν για βίαιη συμπεριφορά, χωρίς όμως καμιά υπηρεσιακή επίπτωση.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου