ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ Bόμβα κατά Ε.Βενιζέλου και Ι.Διώτη: Επί ημερών τους αλλοιώθηκε η λίστα Λαγκάρντ!


Βόμβα κατά του Ε.Βενιζέλου, αλλά και το Ι.Διώτη αποτελεί το πόρισμα των οικονομικών εισαγγελών Γρ. Πεπόνη και Σπύρος Μουζακίτη: Σύμφωνα με το έγγραφό τους που εστάλη στον Αρειο Πάγο αποκαλύπτεται ότι η ημερομηνία μεταγραφής του USB την 9η και 10η Ιουλίου 2011 και συνεπώς και η διαγραφή των ονομάτων των συγγενών του Γ.Παπακωνσταντίνου έγινε επί υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου και όχι επί υπουργίας Παπακωνσταντίνου!
 
Συγκεκριμένα στις 14 Ιουνίου 2011 έγινε ανασχηματισμός και ανέλαβε υπουργός Οικονομικών ο Ευάγγελος Βενιζέςλο, ενώ ο Γ.Παπακωνσταντίνου μετακινήθηκε στο ΥΠΕΚΑ.
 
Ο Ε.Βενιζέλος υποστηρίζει ότι την 9η και 10η Ιουλίου 2011, όταν το συγκεκριμένο υλικό βρισκόταν στα χέρια του εισαγγελέα και τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Ιωάννη Διώτη, αλλά ο Διώτης το διαψεύδει!
Σύμφωνα με καταθέση του Ευάγγελου Βενιζέλου το στικάκι παραδόθηκε στον πρώην υπουργό Οικονομικών τον Αύγουστο του 2011. 
 
Οι οικονομικοί εισαγγελείς δηλώνουν, εμμέσως πλην σαφώς, προς τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Νίκο Παντελή ότι δεν χρειάζεται να παραδώσουν το USB στον επικεφαλής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος κ. Ι. Σφακιανάκη αφού εκείνοι έχουν εντοπίσει τη συγκεκριμένη ημερομηνία που έγινε η αντιγραφή του υλικού.
 
Πάντως ο Γ.Παπακωνσταντίνου, πρέπει να αισθάνεται κάπως "ελαφρωμένος". Εμείς είχαμε τονίσει ότι δεν θα μας εξέπληττε αν κάποιος άλλος είχε στήσει το παιχνίδι...
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου