ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ! ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠ’ ΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΙΣ ΚΛΑΙΤΕ …




ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 300 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
Ο πόλεμος του κράτους και της τρόικας λαμβάνει διαστάσεις καθολικής επιδρομής σε βάρος του λαού.

Κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών για όσους χρωστούν στο Δημόσιο ζητά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σύμφωνα με το πόρισμα που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα σχετικά με τη μεταρρύθμιση της φορολογικής διοίκησης. Και η κυβέρνηση, πειθήνεια όπως πάντα στις επιταγές των δανειστών, θα αρπάξει τις αποταμιεύσεις των πολιτών. Ακόμη και στις πενιχρές οφειλές των 300 ευρώ, η κυβέρνηση αποκτά το δικαίωμα να …μπουκάρει στους τραπεζικούς λογαριασμούς των καταθετών και να αρπάζει εδώ και τώρα τις αποταμιεύσεις τους!

Οι πολίτες λοιπόν, απέναντι σε αυτή στη νέα φασιστική μεθόδευση, καλά θα κάνουν να οχυρώσουν την άμυνά τους. Να σηκώσουν τις καταθέσεις τους αμέσως από τις Τράπεζες. Όπως πολύ σωστά ενήργησαν με το πετρέλαιο θέρμανσης, το οποίο περιφρόνησαν, προτιμώντας να κάψουν ξύλα στο τζάκι ή στις ξυλόσομπες, να κάνουν και τώρα το ίδιο: να πάρουν όλες τις καταθέσεις τους από τις Τράπεζες. Το κράτος έχει εξελιχθεί σε απηνή διώκτη του κάθε πολίτη.

Το κράτος, εκτελώντας εντολές των τσαρλατάνων της τρόικας, είναι εχθρός του λαού. Όπως το κράτος άρπαξε σε μια νύχτα τις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων του Δημοσίου, το ίδιο προβλέπεται να κάνει και τώρα: θα βάλει χέρι σε μια νύχτα στις καταθέσεις σας. Άσε που μπορεί να τύχει κάποια …αιφνίδια κρίση που μπορεί να οδηγήσει σε κούρεμα του χρέους μέσω των τραπεζικών καταθέσεων!

ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ!






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου