ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Τους τα πήραν, τώρα το απαγόρευσαν …απίθανοι τύποι!











ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΟΠΛΟΥΣ.
Άτακτες φωνές:Το γράψαμε πριν ένα χρόνο, όταν θα πάρουν διαταγή να αφοπλίσουν τους Έλληνες θα βάλουν μπροστα μια οικολογική οργάνωση ώστε να απαγορευθεί το κυνήγι σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν θα ζητήσουν απ όλους τους νόμιμα κατόχους κυνηγητικών όπλων την "προσωρινή παράδοση" του οπλισμού τους στα αστυνομικά τμήματα 
Η χώρα των κάθε λογής παρανοϊκών, η πολυαγαπημένη μας Ελλάδα, μας κάνει πάλι «περήφανους» με τα παράλογα που συναντάς σε κάθε σου βήμα. Όπως διαβάζουμε στο «http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63927667», με προσωρινή διαταγή της προέδρου το Ε’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αγγελικής Θεοφιλοπούλου απαγορεύθηκε προσωρινά το κυνήγι για όλα τα είδη των θηραμάτων σε όλη την Ελλάδα.
Αιτία είναι η προσφυγή της Ζωοφιλικής – Οικολογικής Ένωσης Ελλάδας που ζητά την αναστολή της υπουργικής απόφασης για τη χρονική διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου. Την είδηση μπορούν οι φίλοι να τη διαβάσουν ολοκληρωμένη στον σύνδεσμο που παραπέμπουμε, ή οπουδήποτε αλλού, αφού πρόκειται για στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ).
Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε, είναι πως είμαστε βέβαιοι πως η κυρία πρόεδρος θα επιδείξει την ίδια ευαισθησία για τους περίπου 300.000 κυνηγούς της χώρας (όσοι πλήρωσαν λόγω της κρίσης…) οι οποίοι έχουν καταβάλει τα τέλη άδειας κυνηγίου που κυμαίνονται μεταξύ 100-150 ευρώ ανά άτομο…
Θωρούμε αδύνατο να μην έχει πάρει το αυτί της, ότι το ένδοξο μα τόσο αντιπαθές σε εμάς ελληνικό Δημόσιο, μέχρι να κουνήσει το ένα πόδι… βρωμάει το άλλο και αυτά τα ποσά στις μέρες μας μπορεί να είναι ακόμα και κρίσιμα για μια μέση οικογένεια.
Σε κάθε περίπτωση, είναι εντελώς απαράδεκτο από τη μία να τους παίρνει κανονικότατα τα λεφτάκαι από την άλλοι, επειδή ορισμένοι κατ’ επάγγελμα (διεκδικούν και το μονοπώλιο, λες κι επειδή σε επίπεδο αισθητικής δεν μπορεί να ενοχλείται άλλος, ενώ ταυτόχρονα βλέπει και την πραματικότητα χιλιετιών στον κόσμο μας…) ευαίσθητοι, επί παντός, αποφάσισαν να προσφύγουν, να μη δικαιούνται και να κάνουν το χόμπι τους μέχρι «το σύστημα» κατορθώσει να δει τι θα νομοθετήσει και να πάρουν τα λεφτά τους πίσω.


Παρεμπιπτόντως, τα χρήματα που συνεισφέρουν στην οικονομία είναι μεγαλύτερα, αφού στα τέλη δεν συνυπολογίζονται οι δαπάνες για φυσίγγια, εξοπλισμό, ειδικά ρούχα, τα ξενοδοχεία όπου θα μείνουν, το φαγητό που θα φάνε κ.λπ. κ.λπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου