ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκροί και τραυματίες στην Ουάσιγκτον από ένοπλη επίθεση σε ναυτική βάση


Τέσσερις νεκροί και τουλάχιστον 10 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της ένοπλης επίθεσης αγνώστου που σημειώθηκε σε ναυτική βάση στη συνοικία Νέιβι Γιαρντ της Ουάσιγκτον, στις 8.20 το πρωί της Δευτέρας (15.20 ώρα Ελλάδας).
Η Αστυνομία της Ουάσιγκτον ανακοίνωσε ότι από τους πυροβολισμούς σκοτώθηκαν τέσσερις άνθρωποι και τραυματίστηκαν τουλάχιστον 10, εκ των οποίων δύο είναι αστυνομικοί. Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ επιβεβαιώνει την ύπαρξη «αρκετών νεκρών και τραυματιών». «Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις» δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου. Κλειστό είναι το αεροδρόμιο της αμερικανικής πρωτεύουσας.
Αγνωστος φέρεται να άνοιξε πυρ μέσα στο κτίριο του Διοικητηρίου του Κέντρου Πολεμικού Ναυτικού, όπως επιβεβαίωσε ο αρχηγός της τοπικής Αστυνομίας. Στο κτίριο εργάζονται 3.000 άτομα.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του δράστη (ένας έγχρωμος άνδρας, σύμφωνα με την αστυνομία), ο οποίος φέρεται να κρύβεται στο κτίριο 197 της ναυτικής βάσης, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Διοίκησης Ναυτικών Συστημάτων του Πολεμικού Ναυτικού (NAVSEA), που είναι αρμόδια για τον σχεδιασμό και την κατασκευή σκαφών και υποβρυχίων. 

Michail Ignatiou @mignatiou 


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2013/09/blog-post_6968.html#ixzz2f4G2Id1k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου