ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Καζάνι που βράζει σε ολη την Ελλάδα η δολοφονία του 34χρονου. Επεισόδια Παντού...


Η είδηση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο στο Κερατσίνι ο οποίος δήλωσε στην Αστυνομία μέλος της Χρυσής Αυγής ήταν η αφορμή για να ξεσπάσουν επεισόδια σε διάφορες πόλεις της χώρας έξω από τα γραφεία του κόμματος.

Τα πρώτα επεισόδια σημειώθηκαν σε Αθήνα,
Θεσσαλονίκη, Χανιά και Πάτρα με αυτά της αχαϊκής πρωτεύουσα να είναι τα πιο σοβαρά, αφού βγήκε μέχρι και όπλο.

Την ίδια ώρα στη Βουλή ανέβηκαν οι τόνοι αφού οι βουλευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής «αρπάχτηκαν».

Από τη μία πλευρά η ΧΑ συνεχίζει να αρνείται την οποιαδήποτε σχέση της με τον 45χρονο που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι η Χρυσή Αυγή, με τον βουλευτή του ακροδεξιού κόμματος Μιχάλη Αρβανίτη να υποστηρίζει πως το επεισόδιο έγινε λόγω... Ολυμπιακού, με τους βουλευτές των υπόλοιπων κομμάτων να τον αποδοκιμάζουν εν χορώ.

Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, του απάντησε πως «όπως μπήκαν θα βγουν και στο Πέραμα και το Κερατσίνι. Φασίστας δε θα μείνει. Επανάσταση με ρητορεία χόρτασε ο κόσμος... Στις γειτονιές θα μαζευτεί ο κόσμος να αντιμετωπίσει τους φασίστες. Αυτοί ερεθίζονται ακόμη και με την όψη του Ριζοσπάστη. Σας συστήνω να δείτε βιντεάκια στο You Tube από τον νεαρό, με κοινωνικά μηνύματα, που εκτός από μεταλλεργάτης ήταν και ταλεντάκι».

Τον λόγο πήρε ο βουλευτής της ΝΔ Παύλος Σιούφας, ο οποίος είπε πως «αυτοί που στα μπράτσα τους έχουν τον αγκυλωτό σταυρό δεν μπορούν να μιλάν για πατριωτισμό. Είναι υπάνθρωποι». Η φράση του κ. Σιούφα προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Μιχάλη Αρβανίτη, ο οποίος άρχισε να φωνάζει και τον Σταύρο Κοντονή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «Είστε άθλιοι νεοναζί που βρωμίζετε αίθουσα Κοινοβουλίου».


Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2013/09/34_5405.html#ixzz2fGOlQ375

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου