ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Προφυλακίστηκε ο Γερμανός ...''Δεμένη'' η υπόθεση για την ΕΥΠ


Μετά την πολύωρη απολογία του ενώπιον του ανακριτή στη Χίο – Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΥΠ έχει στην κατοχή της βίντεο του 72χρονου να συνομιλεί με Τούρκους στη Χίο
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του που ξεκίνησε σήμερα το πρωί ενώπιον του ανακριτή της Χίου ο 72χρονος Γερμανός που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή με την κατηγορία ότι κατασκόπευε συστηματικά για χάρη των Τούρκων εγκαταστάσεις, έργα, στρατόπεδα κ.λ.π. στο νησί τα οποία φωτογράφιζε και παρέδιδε σε υπηκόους Τουρκίας.

Ο 72χρονος βρίσκεται στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Χίου και τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έχει στην κατοχή της οπτικό υλικό από επαφές του 72χρονου με δύο άτομα, πιθανότατα Τούρκους, στο λιμάνι της Χίου.

Ο 72χρονος είχε εγκατασταθεί στη Χίο μόνιμα τα τελευταία τέσσερα χρόνια  Οι ελληνικές αρχές, ωστόσο, εκτιμούν ότι συνεργαζόταν με την ΜΙΤ πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς πήγαινε επί σειρά ετών στη Χίο για παραθερισμό πριν αγοράσει σπίτι! 
Αλλά ενώ η υπόθεση φαίνεται να είναι δεμένη απο την ΕΥΠ εντύπωση προκαλεί πώς το κλιμάκιο της ΕΥΠ δεν πήρε  χαμπάρι τον ΓΕρμανό εδώ και χρόνια ...Αυτό και μόνο δείχνει Το πόσο σοβαρό αλλά και αναγκαίο κρίνεται να αναβαθμιστεί η Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων  υπο τον Α/ΓΕΕΘΑ και για να μην παραξηγηθούμε το υπάρχον προσωπικό του Στρατού παραείναι αρκετό ,ενώ μπορεί να αξιοποιηθεί  αριθμός αξιωματικών που βρίσκονται σε αποστρατεία χωρίς αμοιβή κάτι που το Ισραήλ και το ''Μάτι του Δαυίδ ''  το εφαρμόζει χρόνια τώραhttp://www.veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου