ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΑΝΗΛΙΚΗ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΡΟΔΙΝΙ-ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ -

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ!!!!!!


Πέπλο φόβου στης γειτονιές του νησιού μας !!!

Μόλις προ λίγου ειδοποιηθήκαμε δια τηλεφώνου από συγγενικό πρόσωπο της παθούσης οικογένειας.... για το περιστατικό που συνέβη στην μικρή τους κόρη μόλις 13 χρονών.
Η μικρή φοβισμένη αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της λέγοντας μας το περιστατικό που μόλις προ λίγων ωρών της συνέβη,όπου μας αποκάλυψε πως δέχτηκε μαχαιριά από αλλοδαπό λόγο ότι δεν του είπε το όνομα της,,,,,


Αυτά συμβαίνουν στην μικρή κοινωνία της Ρόδου σε καθημερινή βάση, θέματα που αποκρύπτονται από την κοινή γνώμη του νησιού μας! λόγο πως οι διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων πολιτικών παρασίτων που τους χαλάει η

κρέμα όταν αναφέρονται περιστατικά βίας εκφοβισμού και κακοποίησης από τους κακόμοιρους αλλοδαπούς τους ! κάποιοι δηλαδή κάνουν γαργάρες σε περιστατικά βίας από μετανάστες στα παιδιά μας.!!!
Μας αποκάλυψε επίσης πως στο Ροδίνι έχουν ξανά μαχαιρώσει και άλλη κοπέλα για τον Α η Β λόγο, ιστορίες κακοποίησης και ρατσισμού από ομάδες αλλοδαπών στα παιδιά μας !!!!!

Το κορίτσι δέχτηκε την μαχαιριά ενός παράσιτου αλλοδαπού η λαθρομετανάστη γιατί αρνήθηκε να του πεί το όνομα της ?? Πάμε καλά συνελληνες ? πως κατάντησε η πατρίδα μας έτσι? πως αφήσαμε να ξεφύγει η κατάσταση σε τέτοιο βαθμό?
Η αστυνομία αυτήν την ώρα αναζητεί τον δράστη ??? κανείς δεν ξέρει ,,!!!!

Το ποιο τραγελαφικό είναι πως στο αστυνομικό τμήμα πόλεως Ρόδου το κορίτσι που δήλωσε το συμβάν και θέλησε να κάνει μήνυση κατά αγνώστου της ζήτησαν 100 ευρώ για την μήνυση με αποτέλεσμα η οικογένεια της άτυχης ανήλικης να μην κάνει μήνυση λόγο ότι στερούνταν τα χρήματα!!!αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2013 ,αυτή είναι η κατάντια του νομικού πλαισίου !!!! από την στιγμή που μαχαιρώθηκε Έλλην πολίτης καλείτε να πληρώσει και 100 ευρώ για την μήνυση ,,,,ΑΙΣΧΟΣ..
Καλουμε την Ροδιακή κοινωνία να μας ενημερώνει για περιστατικά βίας από αλλοδαπούς και να μην φοβούνται να μιλήσουν, ήμαστε δίπλα σας!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου