ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ζημιωνόταν ο Δήμος Δράμας από λογαριασμούς της ΔΕΗ…


Χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό, απέναντι στους Δραμινούς και εξυπηρετώντας τα συμφέροντα συγκεκριμένων επιχειρηματιών; φαίνεται, να λειτουργούσε η πρώην Δημοτική Αρχή του Δήμου της Δράμας σύμφωνα στοιχεία που είδαν το φώς της δημοσιότητας, από σχετικό ρεπορτάζ της dramini web tv και αφορούν το προηγούμενο καθεστώς ενοικίασης των καταστημάτων του Δήμου.
Όπως αποκάλυψε ο Αντιδήμαρχος κύριος Μιχάλης Μλεκάνης , οι συμβάσεις....ενοικίασης των καταστημάτων του Δήμου με τους επιχειρηματίες γινόταν σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου της Δράμας, διότι από την μία πλευρά τα μισθώματα ήταν αδικαιολόγητα χαμηλά και από την άλλη πλευρά δεν προβλεπόταν στις συμβάσεις καμία ρήτρα που θα προφύλασσε τον Δήμο από την ασυνέπεια του ενοικιαστή σε ότι αφορά την μη πληρωμή των πάγιων υποχρεώσεών του όπως αυτή της αποπληρωμής του λογαριασμού της ΔΕΗ!
Το αποτέλεσμα ήταν φυσικά οι εν λόγω λογαριασμοί...... να μην πληρώνονται από τους επιχειρηματίες ενοικιαστές και με το πέρασμα του χρόνου να αποτελούν πλέον μεγάλη και δυσβάσταχτη υποχρέωση που μετακυλίσθηκε στο Δήμο της Δράμας. Ουσιαστικά όπως αναφέρει ο κύριος Μιχάλης Μλεκάνης τα ποσά των μισθωμάτων ήταν κατά πολύ μικρότερα από το ύψος του ηλεκτρικού ρεύματος που κατανάλωναν και δεν πλήρωναν οι συγκεκριμένοι ενοικιαστές – επιχειρηματίες με αποτέλεσμα να ζημιώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό ο Δήμος της Δράμας και βέβαια όλοι οι Δραμινοί.
Οι επικεφαλείς των δύο παρατάξεων της Αντιπολίτευσης «Νέα Εποχή Νέα Δράμα» και «Ενώνουμε τη Δράμα» κύριοι Παπαεμμανουήλ και Μαμσάκος αντίστοιχα, που ήταν στελέχη της τότε Δημοτικής Αρχής, δήλωσαν στη dramini.gr – dramini web tv, ότι δεν γνωρίζουν το θέμα…
Από την πλευρά της πάντως η σημερινή Δημοτική Αρχή αποφάσισε να ζητήσει από τους τότε ενοικιαστές- επιχειρηματίες, να καταβάλλουν τα συγκεκριμένα ποσά προς τη ΔΕΗ που είναι και τα ποσά με τα οποία «φεσώθηκε» τελικά ο Δήμος και οι Δημότες.
Στην υπόθεση αυτή έπεται και συνέχεια και βέβαια μία συγκεκριμένη απάντηση που οφείλουν στη dramini.gr και κυρίως στους Δημότες, οι κύριοι Μαμσάκος και Παπαεμμανουήλ που για την ώρα δήλωσαν… άγνοια των γεγονότων !
dramini.gr – dramini web tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου