ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΜΟΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΗ ΜΕ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.

ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ" ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ..
Ένα ακόμη περιστατικό ρατσισμού εις βάρος Ελλήνων σημειώθηκε σήμερα (σ,σ, χθές) στο Μεσολόγγι. Δυο μικροπωλητές, ένας Έλληνας και ένας νιγηριανός λαθρομετανάστης διαπληκτίστηκαν στην λαϊκή αγορά Μεσολογγίου. Η αστυνομία συνέλαβε τον νιγηριανό, ενώ ο Έλληνας προσήλθε εθελούσια στο Τμήμα.
Εκεί προσέτρεξαν άμεσα προς υπεράσπιση του νιγηριανού οι τοπικοί βουλευτές του Σύριζα, Βαρεμένος, Τριανταφύλλου και η υπόλοιπη "αντιρατσιστική" κουστωδία. Αποτέλεσμα της παρέμβασής τους ήταν να αφεθεί ελεύθερος (!) ο παράνομος μικροπωλητής από την Νιγηρία, την στιγμή που ο Έλληνας κρατείται ακόμα, θέλοντας να του φορτώσουν κατηγορίες για "ρατσιστική" συμπεριφορά.

 Θα το επαναλαμβάνουμε συνεχώς σε όλους του τόνους: Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει την χώρα μας είναι αυτός κατά των Ελλήνων!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου