ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών

           

Ιδού οι ρατσιστικές επιθέσεις: αλβανός βίασε αλβανίδα στη Σαντορίνη

Ένα «αντιρατσιστικό» της προκοπής είπαν να φέρουν τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, αλλά κάποια… παλιόπαιδα «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» τους τη χαλάνε τη δουλειά, κι όλο τους… εκθέτουν. Έτσι,25χρονη αλβανίδα κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Σαντορίνης και κατήγγειλε βιασμό της από 27χρονο ομοεθνή της, με την απειλή μαχαιριού. Πιο συγκεκριμένα, ο ομοεθνής της, την παρέσυρε με διάφορες προφάσεις μέσα σε ένα παλιό κτίριο και στη συνέχεια έβγαλε μαχαίρι με την απειλή του οποίου την εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Ο 27χρονος βιαστής αναζητείται από την Αστυνομία.

Αιματηρή συμπλοκή αλβανών στις φυλακές Γρεβενών! Ένας σοβαρά τραυματίας
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών αλβανός κρατούμενος των φυλακών Φελλίου, που τραυματίστηκε σε συμπλοκή με ...συμπατριώτες του, συγκρατουμένους του. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής σε πτέρυγα των φυλακών, πριν οι κρατούμενοι βγουν για προαυλισμό. Όπως έγινε γνωστό, δύο ομάδες αλβανών, για άγνωστους λόγους, ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας από εκείνους που συμμετείχαν στη συμπλοκή, με αυτοσχέδιο μαχαίρι. Να σημειωθεί ότι μόλις πριν από έναν μήνα, Ιρακινός ισοβίτης έχασε τη ζωή του στη διάρκεια συμπλοκής με συγκρατουμένους του στο ίδιο κατάστημα κράτησης.

Αυτή είναι η δράση των λεγόμενων «κακόμοιρων» οικονομικών μεταναστών που έχουν κατακλύσει την χώρα μας. Οι Έλληνες πολίτες αντιμετωπίζουν καθημερινώς την εγκληματική τους δράση, καθώς συνεχώς οι λαθρομετανάστες επιδίδονται σε παντός είδους εγκληματικές ενέργειες ακόμη και μεταξύ τους. Απαιτείται άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και να καταστεί ιδιώνυμο κάθε έγκλημα που τελεί αλλοδαπός στην χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου