ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Εξισλαμίσθηκε η κουνιάδα του Τόνυ Μπλαιρ! Ενώ η γυναίκα του απλώς υπερασπίζεται τους γενοκτόνους της κατεχόμενης Κύπρου.

Όταν εντέλει ρέει το χρήμα, μερικοί πραγματικά τρελλαίνονται. Αυτό φαίνεται ότι συνέβει με την κουνιάδα του τ. πρωθυπουργού και σφαγέα της Σερβίας, Τόνυ Μπλαιρ, αφού …εξισλαμίσθηκε ενώ συζεί ως “δεύτερη σύζυγος” στο πλευρό ισλαμιστή. Η πρώτη γυναίκα του οποίου, τους κατηγορεί για διγαμία, γεγονός που η ίδια αντικρούει λέγοντας ότι ηθικά είναι καλυμμένη αφού ο προφήτης επιτρέπει μέχρι και 4 γυναίκες για τον “πιστό”, ενώ από την άλλη δεν έχουν παντρευτεί επίσημα σε Βρετανικό έδαφος.

Η αδελφή της από την άλλη, είναι παλιά μας γνωστή αφού ως δικηγόρος αναλαμβάνει όλες τις υποθέσεις... των σφαγέων – καταπατητών στην κατεχόμενη Κύπρο. Γεγονός που εξηγεί και την άθλια πολιτική του Τόνυ Μπλαιρ που ως πρωθυπουργός ήταν δεμένος στον Γερμανοτουρκικό άξονα με αποκορύφωμα την σφαγή των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου. Έτσι για να μην νομίζετε πως υπάρχουν “τσάμπα” φασίστες τουρκόφιλοι.

Η κουνιάδα προσηλύτισε και τα δύο παιδιά της, γεγονός που προκάλεσε την οργή του πεθερού του Τόνυ που δεν θέλει ούτε να την βλέπει όπως δηλώνει στις Βρετανικές εφημερίδες.

Booth with her two daughters who have been forced to become Muslim slaves like their mother

Η ίδια απαντά πως ένας από τους λόγους που ισλαμοποιήθηκε ήταν ο …αλκοολισμός του πατέρα της, αφού το Ισλάμ απαγορεύει την κατανάλωση του Αλκοόλ. Καμαρώστε την, καμαρώστε τους.

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου