ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Τους "άδειασε" η Χαρά : Δεν παίρνω βραβείο από κάποιον που υπέγραψε την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας ! (video)


Σχόλιο Α/Φ: "Δεν είμαστε προδότες" ...ούτε ο ίδιος του το πιστεύει.



Η Χαρά Νικοπούλου, ως γνήσια Ελληνίδα στάθηκε στο ύψος της και «άδειασε»  κυβερνητικό βουλευτή! 

Ο οποίος μάλιστα προσπάθησε  να ψελλίσει πως δεν είναι προδότης, λέγοντας «Αν νομίζετε ότι εμείς είμαστε προδότες κάνετε μεγάλο λάθος», για να εισπράξει την απάντηση της Χαράς Νικοπούλου, η οποία του είπε , «η ιστορία θα δείξει!!!».






«Αρνούμαι την βράβευση από έναν βουλευτή που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας» αναφώνησε  η ηρωική δασκάλα του Έβρου, Χαρά Νικοπούλου, η οποία δέχεται πόλεμο τα τελευταία χρόνια από το  τουρκικόπροξενείο στη Θράκη και ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των προσώπων που προσέφεραν και προσφέρουν στην Ελλάδα αλλά και στην ορεινή Τ.Κ. Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου.

Η Χαρά  αρνήθηκε να λάβει την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας, Στάθη Κωνσταντινίδη, «από έναν βουλευτή που έχει υπογράψει το ΦΕΚ 240 που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας» όπως  είπε, σκορπώντας κατ’ αρχάς την αμηχανία και εισπράττοντας στην συνέχεια το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Κοινότητας.
Μάλιστα το επεισόδιο θα έπαιρνε έκταση αν η ίδια δεν έβαζε «νερό στο κρασί της» όταν ο Σ. Κωνσταντινίδης ακολουθώντας την πεπατημένη του κόμματός του προσπάθησε να την "προσβάλλει" και την αποκάλεσε… Χρυσαυγήτισσα!
Αργότερα είπε το παράπονο της στον Στρατηγό, Φράγκο Φραγκούλη: «Ρίχτηκε πάνω μου όλη η Τουρκιά, ε, όχι και οι δικοί μας»..!


http://www.rafailhellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου