ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Απίστευτο καραγκιοζιλίκι: “Εντέλει δεν έγινε χρήση χημικών στην Συρία” λέει τώρα ο ΟΗΕ!!!


ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ”!
Είναι τουλάχιστον εμετικό αυτό που συμβαίνει με την γενοκτονία στην Συρία από τους βάρβαρους εισβολείς. Μέχρι χθες, όλοι μετέδιδαν πως στην Συρία έχει γίνει χρήση χημικών από τον Ασάντ, έχουν ξεπεραστεί οι “κόκκινες και εμπριμέ γραμμές”, να τα βίντεο με “δύστυχους” ισλαμοφασίστες να βγάζουν αφρούς μπροστά στην κάμερα και την διεθνή κοινότητα να “ανατριχιάζει”.
Σήμερα λοιπόν, βγήκε η ακέραια Κάρλα Ντελ Πόντε, η γυναίκα που είχε αποκαλύψει τις θηριωδίες των ισλαμοφασιστών στο Κοσσυφοπέδιο με τις σφαγές αμάχων για εμπόριο
οργάνων και αποκάλυψε την πραγματικότητα: Οι ίδιοι οι ισλαμοφασίστες έκαναν χρήση χημικών όπλων και όχι ο Ασάντ!
Ακολούθησε πανδαιμόνιο. Αποκαλύφθηκε όλη η βιομηχανία του ψεύδους που οδηγεί έθνη σε γενοκτονίες με την διεθνή κοινότητα συνεργό. Μετά το πρώτο σοκ όμως, το κουτάκι της αθλιότητας πηρε παλι μπρος: “Εεεε, χμμμ, ξέρετε, εντέλει δεν έγινε καθόλου χρήση χημικών στην Συρία!” λέει η νεώτερη ανακοίνωση του ΟΗΕ.
Δηλαδή ρε παλικάρια, μέχρι χθες είχε γίνει χρήση χημικών “γκαραντί” επειδή εμπλεκετο ο Ασάντ, αλλά σήμερα που διαπιστώσαμε ότι τα έριξαν οι δικοί μας, τραγουδάμε την Ιτιά; Σε λίγο θα μας πείτε ότι αερίστηκε ο μουλάς και μοσχοβόλησε Σαρίν η Δαμασκός.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου