ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Δήλωση, απειλή Δένδια προς όλο τον Ελληνικό λαό.

Δίχως να λάβουμε υπόψιν το επεισόδιο στην Ιερισσό , αν έπρεπε ή αν δεν έπρεπε να σπάσουν τις πόρτες των δύο συλληφθέντων,την στιγμή που υπήρχαν μικρά παιδιά μέσα, άσχετα αν κάποιοι είναι υπέρ των μεταλλείων χρυσού, μένουμε απλά  στην δήλωση της εικονιζόμενης αυτής φάτσας η οποία απειλή ανοιχτά πλέον όλο τον Ελληνικό λαό, με αφορμή τα επεισόδια στην Ιερισσό. Η δήλωση σε πρωινό κανάλι του κώλου είναι η εξής:

Εαν οποιαδήποτε κοινότητα, χωριό ή κωμόπολη στην Ελλάδα έχει την εντύπωση ότι μπορεί να μετατραπεί σε γαλατικό χωριό και να εφαρμόσει δικό του σύνταγμα, δικό του δίκαιο αυτό δεν πρόκειται να περάσει. 

Τώρα  ποιό σύνταγμα εννοεί και ποιο δίκαιο;;; Το δικό τους, το οποίο το καταπατούν όποτε γουστάρουν; Άγνωστο!
Όπως είναι φυσικό η δήλωση - απειλή, δεν φοβίζει κανέναν Έλληνα για ένα και μόνο λόγο, γιατί δεν τους φοβάται πλέον. Το καλό με τον οικονομικό μαρασμό, Ελληνόφωνοι πολιτικοί, είναι ότι η ψυχολογία του λαού  άλλαξε και θα σας τελειώσει μέσα σε μερικά λεπτά δίχως να υπάρχει κανένα σχέδιο.
Η δήλωση αυτή δείχνει πόσο χεσμένοι είναι όλοι τους και γνωρίζοντας ότι τέτοιου μεγέθους προδοσίες δεν έμειναν ποτέ ατιμώρητες, παραληρούν απειλώντας...αυτό είναι καλό! 

http://ataktesfones.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου