ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Φυλακές Μαλανδρίνου: Ο Αλκετ Ριζάι κρατά ομήρους και απειλεί να τινάξει τη φυλακή στον αέρα


Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται αυτή την ώρα οι φυλακές Μαλανδρίνου. Ο αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι, κρατάει ομήρους δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους και υποστηρίζει ότι θα τινάξει στον αέρα στη φυλακή εάν δεν αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλβανός κρατούμενος φέρεται να έχει στην κατοχή του δύο χειροβομβίδες και 200 γραμμάρια εκρηκτικά. Ήδη στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς επίσης και όλοι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών.

Μία ομάδα των ΕΚΑΜ βρίσκεται ήδη στο σημείο, ενώ αυτή τη στιγμή... μεταβαίνουν και άλλες ομάδες από την Αθήνα. Ειδικός διαπραγματευτής προσπαθεί να πείσει τον Αλκέτ Ριζάι να αφήσει ελεύθερους τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που κρατά ως ομήρους. Ωστόσο η κατάσταση φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς ο αλβανός κρατούμενος φέρεται να είναι κάτω από την επήρεια ουσιών.

Ο αλβανός κακοποιός δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί να αποδράσει. Στο παρελθόν το έχει καταφέρει άλλες δύο φορές. Η πρώτη απόδραση ήταν στις 4 Ιουνίου το 2006, και η δεύτερη στις 22 Φεβρουαρίου του 2009. Και στις δύο περιπτώσεις όμως συνελήφθη ξανά από τις αστυνομικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου