ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Φωτό με τους Έλληνες όμηρους στέλνει ο Ριζάι από τη φυλακή Μαλανδρίνου

Σε μία άνευ προηγουμένου επίδειξη ανθελληνισμού ο αλβανικής καταγωγής βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι ενημερώνει για την εξέγερσή του τις εφημερίδες της πατρίδας του και στέλνει φωτογραφίες δείχνοντας πόσους και ποιους ομήρους κρατά.
Προφανώς ο βαρυποινίτης θέλησε να ικανοποιήσει τα ανθελληνικά πάθη ορισμένων σκοτεινών κύκλων των Τιράνων που έχουν σαν απώτερο σκοπό τους την αποσταθεροποίηση στη χώρα μας χωρίς την ύπαρξη Δημοσίας τάξης και ευνομίας.
Άλλη μία κίνηση που δείχνει ότι ο Ριζάι είναι αποφασισμένος για όλα...

Φέρεται αποφασισμένος, κρατά χειροβομβίδα και δηλώνει πως είναι ζωσμένος με εκρηκτικά.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο κακοποιός παραμένει κλεισμένος στο φρουραρχείο, μαζί με δύο συνεργούς του και πέντε ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που αρχικά κρατείτο, φέρεται πως τελικά κατάφερε να διαφύγει.
Εντύπωση προκαλούν οι αναφορές των αλβανικών εφημερίδων σε ανταποκρίσεις τους από την Ελλάδα. Υποστηρίζουν ότι ο κρατούμενος δεν έχει οπτική επαφή με τον γύρω χώρο, καθώς το φρουραρχείο, εμβαδού 20 τ.μ., δεν διαθέτει παράθυρο. Επισημαίνουν μάλιστα ότι στόχος του Ριζάι ήταν να προκαλέσει μαζική εξέγερση, ώστε να μπορέσει να δραπετεύσει ευκολότερα, αναφέρουν πως επικοινώνησε πρόσφατα με τη σύντροφό του (τη "Σούλα" με την οποία συνελήφθη σε κρησφύγετο στο Γραμματικό) λέγοντας της ότι θα τελειώσουν οι ταλαιπωρίες. 
Με τον Ριζάι έχει έρθει σε επικοινωνία από χθες το βράδυ συνολικά τρεις φορές ο συνήγορός του Σάκης Κεχαγιόγλου και μία φορά η σύντροφός του, Σούλα, προκειμένου να τον πείσουν να παραδοθεί.
Από χθες τη νύχτα βρίσκεται στο Μαλανδρίνο ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρίνος Σκανδάμης, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις και ενημερώνοντας τον υπουργό, ενώ κλήθηκαν να παρουσιαστούν και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι χθες βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.
Ο χώρος της φυλακής έχει περικυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενισχυμένες με άνδρες των ΕΚΑΜ από την Πάτρα και την Αθήνα.
Όπως σαν ενημερώσαμε πριν από λίγη ώρα δυνάμεις των ΕΚΑΜ εισέβαλαν στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου ο Αλκέτ Ριζάι εξακολουθεί να κρατάει ομήρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου