ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Τραπεζική και κυβερνητική δικαιοσύνη, στη χώρα της Δημοκρατίας (Ο δικαστικός «γύψος) !!!

σπέρνουν καταστροφή και θάνατο για να κερδίζουν οι τράπεζες 

Στην Κεφαλονιά, και συγκεκριμένα στη Λειβαθώ στο χωριό Κεραμειές, εξαμελής οικογένεια θα μείνει στο δρόμο γιατί η τράπεζα τους πήρε το σπίτι λόγω χρεών.


Ο πατέρας της οικογένειας έχει φύγει στο εξωτερικό εργάτης μήπως καταφέρει να σώσει τα παιδιά του και οι παππούδες στο σπίτι είναι άνεργοι όπως και η γυναίκα του. Τα δύο μικρά παιδιά τους είναι μαθητές του σχολείου.

Η Eurobank, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς Ιθάκης, ισχυρίστηκε ότι το σπίτι δεν είναι η πρώτη κατοικία της οικογένειας. Κατάφερε να πείσει το δικαστήριο και από μέρα σε μέρα η οικογένεια θα μείνει στο δρόμο. Πετούν τους μικρούς μαθητές στο δρόμο.
πηγή: Αττικά Νέα

Σημ. του "Λογια και σκέψεις": Όταν η δικαιοσύνη ταυτίζεται με την κυβέρνηση και την εργοδοσία, φροντίζοντας να βγάζει παράνομη οποιαδήποτε κινητοποίηση των εργαζομένων και προχωρά σε πλειστηριασμούς ακινήτων υπερ των τραπεζών, νομίζω είναι η στιγμή που πρέπει να βγούμε όλοι στους δρόμους διεκδικώντας το αυτονόητο. Το δικαίωμα στη ζωή!

Σας παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Κ-Ι που αναφέρεται αναλυτικά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένεια του νησιού. 


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2013/02/blog-post_8317.html#ixzz2KLevVml6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου