ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

στρατιώτης στο Βόρειο Έβρο-Συγκλονιστική επιστολή ΕΠΟΠ



Μία ακόμη αυτοκτονία στον Έβρο ,μέσα σε λίγα 24ωρα. Νεαρός στρατιώτης αυτοκτόνησε στο 618 ΤΠΖ στον Έβρο στις 3.00 το πρωί. Ο στρατιώτης που εκτελούσε καθήκοντα σκοπού ,αυτοπυροβολήθηκε. Το ΓΕΣ έχει διατάξει έρευνα για το συμβάν, αλλά πλέον θα πρέπει να υπάρξει ευρύτερος προβληματισμός για το ζήτημα. Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες στο χωριό Αλεποχώρι αυτοκτόνησε ΕΠΟΠ που κατάγεται από την Δόξα μέσα στο σπίτι του.

Επιστολή ΕΠΟΠ
Και εγώ ΕΠΟΠ είμαι. Παίρνω πλεον 840Ε. Πληρώνω 300 ενοίκιο, 40Ε κοινόχρηστα, 250Ε δόση αυτοκινήτου) απαραίτητο αφού η μονάδα είναι 15χλμ από το σπίτι μου. Η γυναίκα μου άνεργη.... 'Εχουμε 2 παιδάκια.
Η ιεραρχία αδιαφορεί και συνεχίζει να κόβει μισθούς.
Σκέφτομαι να απευθυνθώ στην εκκλησία ... Δεν έχουμε να φάμε.
Συνάδελφος σταμάτησε τα παιδιά του από το σχολείο γιατί δεν μπορούσε να πληρώνει τις ανάγκες του σχολείου -βιβλία, τετράδια. Άλλοι συνάδελφοι το βράδυ κάνουν βόλτα στους κάδους μήπως και βρουν κάτι για φαγητό, περήφανοι και αξιοπρεπείς, ώστε να μην αναγκαστούν να ζητήσουν δανεικά.
Μηπως πρέπει ο κάθε Διοικητής να ξαναπάρει συνέντευξη από όλους μας και να δει σε τι μοίρα βρισκόμαστε; Τα δεδομένα αλλάζουν κάθε μήνα. Μάλλον ο ΓΕΕΘΑ κ.Κωσταράκος θα πρέπει να ασχοληθεί με κάτι σημαντικό και να μην αφήνει τα στελέχη να ξεφτυλίζονται ψάχνοντας πλεον σε κάδους ή ζητώντας τη βοήθεια της εκκλησίας.
Το army.gr δημοσιεύει κάθε μέρα επισκέψεις της Ιεραρχίας σε κάτα τόπους μονάδες για αναψυχή. Απο πού πληρώνονται όλα αυτά τα έξοδα παράστασης εκτός έδρας και τα καύσιμα για την μετακίνηση; Οι Διοικητές των μονάδων σαν να μη συμβαίνει τίποτα χρησιμοποιούν για τη μετακίνηση τους τζιπ 4 ατόμων prive. Βλέπετε αυτοί είναι άνθρωποι άλλου Θεου.
Καταλαβαίνω ότι ο συνάδελφος είχε φτάσει στο απροχώρητο. Έρχονται και άλλοι μετά από αυτόν......... Η Ιεραρχία δεν παίρνει θέση φυσικά αφού καλά τρώνε από τα νόμιμα και μη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου