ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Η «αγιοποίηση» της άκρας Αριστεράς και οι «επαναστάτες» των Βου Που


Από το Μυστήριο
Δεν νομίζω ότι εξέπληξε πραγματικά κανένα νοήμονα πολίτη, η σύλληψη των τεσσάρων καλοζωισμένων νεαρών τρομοκρατών στην Κοζάνη, οπλισμένων με βαρύτατο οπλισμό. Οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν ήδη στο «παλμαρέ» τους ληστείες, βομβιστικές επιθέσεις και άγνωστο ακόμη αριθμό άλλων επιθέσεων και «δραστηριοτήτων».
Ούτε φυσικά εξέπληξε το γεγονός ότι οι 4 αυτοί είναι γόνοι μεσοαστικών και αστικών οικογενειών που πόρρω απέχουν από το να χαρακτηριστούν ως λούμπεν προλεταριάτο. Δεν ήταν παιδιά λαϊκών και φτωχών συνοικιών της Αθήνας που αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα και έχουν αποφασίσει ότι η λύση στο πρόβλημά τους είναι η βία. Παιδιά δηλαδή που επαναστάτησαν από

την ανεργία και την ανέχεια.
Αποδεικνύεται τελικά ότι «επαναστάτες» κατοικοεδρεύουν στα Βόρεια Προάστια και το Κολωνάκι, και όχι στο Περιστέρι ή στο Πέραμα…
Φυσικά δεν εξέπληξε κι εκείνους που εδώ και δεκαετίες έχουν αναλάβει εργολαβικά την αγιοποίηση των έκνομων δραστηριοτήτων, ή άλλως, του «αγώνα» της άκρας Αριστεράς.
Στο βωμό του «αγώνα» αυτού η χρήση βίας είναι επιτρεπτή, αν όχι και δικαιολογημένη κιόλας. Έτσι, φθάσαμε στο σημείο η ρήψη μολότοφ εναντίον αστυνομικών, δημόσιων και ιδιωτικών κτηρίων, να έχει αποποινικοποιηθεί στα μάτια μεγάλου κομματιού της κοινωνίας, και να θεωρείται δίκαιη μορφή «αγώνα» της «νεολαίας». Η οποία «νεολαία» οργισμένη από την «καταπίεση του κράτους» έχει κάθε «δικαίωμα», όχι μόνο να αμύνεται αλλά και να επιτίθεται. «Βία στη βία της εξουσίας» και όλα επιτρέπονται.
Μεγάλη μερίδα δημοσιογράφων του Τύπου (κυρίως), της Τηλεόρασης και εσχάτως του διαδικτύου, με εμφυλιοπολεμικά τσιτάτα και λοιπές αριστερίστικες κενολογίες («Τέρμα η Βάρκιζα» «Το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης» κλπ) αφενός μεν δικαιολογούσαν και επιδοκίμαζαν την «πάλη» των «νέων», αφετέρου αναλάμβαναν την υπεράσπιση όσων τύχαινε να συλληφθούν να διαπράττουν ακόμη και κακουργήματα.
Εθνικοί κήνσορες – τηλεπαρουσιαστές (χρυσοπληρωμένοι) χάιδευαν τα αυτάκια ηλιθίων και προφανώς κομπλεξικών «νέων» με ρήσεις του τύπου «Οι νέοι έχουν πάντα δίκιο» για λίγα νούμερα τηλεθέασης, μπολιάζοντας το μυαλό τους με θεωρίες περί «δίκαιης αγανάκτησης».
Καθηγητές στη μέση και κυρίως ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση προσέδιδαν με το καθηγητικό τους κύρος το ιδεολογικό υπόβαθρο στον «αγώνα» εναντίον της καθεστηκυίας τάξεως, επιτρέποντας τα πανεπιστήμια να μετατραπούν σε εστίες πολιτικής βίας και ανομίας (εσχάτως και αποθήκες μαϊμού προϊόντων…).
Πολιτικά κόμματα που αναλάμβαναν ρόλο υπερασπιστή ή δημόσιου κατήγορου ανά περίπτωση και αναλόγως ποιος ήταν ο θύτης και ποιο το θύμα, παρέχοντας αφειδώς πολιτική προστασία και συνηγόρους υπεράσπισης. Πολιτικοί που παρείχαν πολιτική κάλυψη και ομιλούσαν περί «εξέγερσης».
Οικογένειες που το μόνο που έμαθαν στα παιδιά τους είναι να μισούν και να θεωρούν εχθρούς την Ελλάδα, την πατρίδα, το κράτος, την Αστυνομία, εξέθρεψαν τους εικοσάχρονους που «παίζουν επανάσταση», μπολιάζοντάς τους με μίσος. Όταν για τους γονείς αυτούς ο «μπάτσος» είναι «γουρούνι δολοφόνος», επόμενο είναι να νομιμοποιείται στα μάτια του το παιδί, να ρίχνει και τη μολότοφ εναντίον του «μπάτσου». Απλώς κάποια απ’ αυτά τα παιδιά μεταπήδησαν από τις μολότοφ στα καλάσνικοφ. Ποιος άραγε εκπλήσσεται;
Αυτή τη στιγμή όλοι οι ανωτέρω έχουν αναλάβει δράση, και έτσι από την ημέρα της σύλληψης διεξάγεται προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. Καθαρή ψυχολογική επιχείρηση. Οι εν λόγω φροντίζουν έτσι ώστε αντί να ασχολούμαστε με τα «κατορθώματα» των νεαρών όπως τα καλάσνικοφ, οι ληστείες, οι βόμβες κλπ, να ασχολούμαστε υποκριτικά αν έφαγαν ξύλο οι νεαροί κατά τη σύλληψη.
Προφανώς και έφαγαν.
Είθισται άλλωστε οι συλλήψεις τρομοκρατών με καλάσνικοφ και οπλοπολυβόλο ανά χείρας να μην γίνονται με το «σεις» και με το «σας».
Πώς να γίνει; Έχει και η «επανάσταση» το τίμημά της.
Υ.Γ. 1ο. Τελικά φαίνεται ότι την επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον των γραφείων της ΝΔ στη Συγγρού, δεν πρέπει να την πραγματοποίησαν παρακρατικοί της άκρας δεξιάς, όπως τόλμησε να εκστομίσει εν εξάλλω κάποιος απίθανος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Υ.Γ. 2ο. Ούτε προφανώς και την βομβιστική επίθεση στο Mall…
Υ.Γ. 3ο. Η τρομοκρατία στην Ελλάδα προέρχεται από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, έχει συγκεκριμένο χρώμα και συγκεκριμένη ιδεολογία.
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου