ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Εγκληματικά κυκλώματα και συμφέροντα υπέρ των λαθρομεταναστών


Μέλη του κυκλώματος που νομιμοποιεί παράνομους μετανάστες  με πλαστογραφημένα πιστοποιητικά,  εισέβαλαν  στο κτίριο όπου στεγάζονται υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας στα Γιάννενα.


Συγκεκριμένα, παραβίασαν δύο χρηματοκιβώτια  δεν είχαν μέσα μόνο σφραγίδες και έντυπα δελτίων διαμονής αλλοδαπών τα οποία προφανώς αναζητούσαν, αλλά και πολλά χρήματα. Μετά από υπολογισμούς της υπηρεσίας φύλαξης πρόκειται για το χρηματικό ποσό ύψους 30.450 ευρώ!
Διπλά κερδισμένοι λοιπόν οι δράστες καθώς οι αστυνομικοί Ασφαλείας Ιωαννίνων ερευνούν περαιτέρω την υπόθεση και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι «νόμιμοι» μετανάστες θα αρχίσουν να ξεπηδούν στην πόλη των Ιωαννίνων σαν «μανιτάρια».
Η εγκληματικότητα ανά την χώρα έχει λάβει απελπιστικές διαστάσεις και συνεχώς αυξάνεται καθώς η Ελληνική αστυνομία αδυνατεί να αντιμετωπίσει την πληθώρα των λαθρομεταναστών που εισέρχονται καθημερινώς στον Ελλαδικό χώρο. Η κατάσταση όλο και δυσχεραίνει ενώ οι λαθρομετανάστες εκμεταλλεύονται όλο και περισσότερο την ανικανότητα του κράτους και επιδίδονται σε εγκληματικές ενέργειες που φτάνουν ακόμα και σε δολοφονίες. 

xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου