ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ν. Δένδιας: Εκτός σώματος όσοι αστυνομικοί συνδέονται με τη ΧΑ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΦΥΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ... ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!!! Τη σκληρή αντιμετώπιση κάθε έκνομης συμπεριφοράς από τα στελέχη της Χρυσής Αυγής προαναγγέλλει μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα "Η Ελλάδα αύριο", ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο οποίος μάλιστα δηλώνει ότι υπάρχει το νομικό περιθώριο για να χαρακτηριστεί "εγκληματική...
οργάνωση αν οι δράσεις της προσλάβουν κακουργηματικό χαρακτήρα".

Όπως αναφέρει o κ. Δένδιας: "Συστημική διασύνδεση της Ελληνικής Αστυνομίας με τη Χρυσή Αυγή δεν γνωρίζω να υπάρχει. Από εκεί και πέρα θα ήμουν αφελής εάν σας έλεγα ότι σε έναν οργανισμό 55.000 αστυνομικών, αποκλείω να υπάρχουν επίορκοι. Υπάρχουν συγκεκριμένα, λίγα ευτυχώς, περιστατικά, τα οποία διερευνώνται.

Εάν διαπιστωθεί ότι με συγκεκριμένες πράξεις τους κάποιοι αστυνομικοί έθεσαν προ όρκου τους κομματική προσήλωση, τότε δεν έχουν καμία θέση στην Ελληνική Αστυνομία και τους περιμένει η απόταξη".

Ο Νίκος Δένδιας εκφράζει επίσης την προσωπική διαφωνία του για το θέμα της φορολόγησης των παιδιών. "Από ιδεολογική άποψη, είμαι υπέρ της μείωσης των φόρων. Κατανοώ όμως τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, καθώς θα πρέπει μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και εν μέσω γενικότερης μείωσης της οικονομικής δραστηριότητας να βρει επιπλέον έσοδα", δηλώνει ο κ. Δένδιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου