ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ωρολογιακή βόμβα τα στρατόπεδα λαθρομεταναστών σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

 Στρατόπεδα συγκέντρωσης ισλαμιστών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,...πως ακούγετε αυτό; Φυσιολογικό; Κι όμως είναι γεγονός.Στην ευαίσθητη αυτή περιοχή κάποια άρρωστα μυαλά συγκεντρώνουν χιλιάδες φανατικούς ισλαμιστές για κοντινή, μελλοντική χρήση.Η "αθώα" (για κάποιους ηλίθιους) αυτή συγκέντρωση είναι στην κυριολεξία ένας δούρειος ίππος μέσα στην καρδιά των ακριτικών αυτών νομών.Οι περισσότεροι απο τους...


...."φουκαράδες" (όπως συνηθίζουν να τους αποκαλούν οι μαλάκες αριστεροί) είναι εκπαιδευμένοι, έχουν πάρει μέρος σε αιματοχυσίες και γνωρίζουν τον σκοπό για τον οποίον βρίσκονται εδώ.Μέσα σ αυτούς υπάρχουν κάποιοι που θα ηγηθούν όταν έρθει η ώρα.
Το τραγικότερο όλων αυτών όμως, για μας τους άοπλους ακρίτες, είναι ότι στην εξέγερση (θα πουν ότι κάποιος έσκισε κοράνι) ολων αυτών, η οποία θα γίνει ταυτόχρονα και συντονισμένα θα βρεθούν όλοι τους,ως δια μαγείας, καλά οπλισμένοι. Που θα βρεθούν τα όπλα; Μάλλον είναι αφελής η ερώτηση για όσους γνωρίζουν την περιοχή στα σύνορα.
Το σκηνικό αυτό  πως θα παρουσιαστεί στο ξένο τύπο; Εξέγερση των Ελλήνων κατά του καθεστώτος λόγο οικονομικής κρίσης.
Αν για κάποιους αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας στ α@@@δια μου, εγώ είμαι έτοιμος και ψυχολογικά να κάνω αυτό που έκανε ο παππούς μου το 1940 στα οχυρά!

Άτακτες φωνές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου