ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Πατέρας ευχαριστεί τον Διοικητή στρατοπέδου που βρίσκεται ο γιος του


Δασκαλάκης Ιορδάνης, Κάτοικός Ζωγράφου Αθηνών, πατέρας Νεοσύλλεκτου Στρτη ΠΒ , ΕΣΣΟ 2012 ΣΤ΄.
Αισθάνομαι την ψυχική ανάγκη και την ηθική υποχρέωση... να σας ευχαριστήσω, ως πατέρας Νεοσύλλεκτου στρατιώτη, για όσα προσφέρετε στα παιδιά μας, που καταταχθήκαν για να εκπληρώσουν την στρατιωτική τους θητεία προς την πατρίδα.
«Ιδίοις όμμασι» διαπίστωσα την αμέριστη φροντίδα και στοργή με την οποία εσείς , ως Διοικητής και όλο το προσωπικό του ΚΕΠΒ, που τελεί υπό τις διαταγές σας, φροντίζεται να έχουν οι στρατεύσιμοι άριστές συνθήκες υγείας, διαμονής και διαβίωσης, καθαρούς στρατιωτικούς χώρους και εγκαταστάσεις, με ασφάλεια και στοργή, για να μπορούν και αυτοί να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους προς την πατρίδα, όποτε και αν χρειαστεί.
Η συνδρομή της Διοίκησης και των στελεχών του Κέντρου είναι αμέριστή, άοκνη και ανιδιοτελής, με υψηλό επίπεδο επικοινωνίας και μέριμνας των στρατεύσιμων, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή προσαρμογή και εκπαίδευση τους. Διαπίστωσα ότι δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε κάθε πρόβλημα των στρατεύσιμων και με την βοήθεια του ειδικού επιστημονικού προσωπικού τους ενημερώνεται σωστά και υπεύθυνα και επιλύεται κάθε πρόβλημα τους.
Κατόπιν αυτών είμαι βέβαιος ότι ο γιος μου και οι άλλοι στρατευμένοι νέοι εξοπλίζονται με τις γνώσεις και το ψυχικό σθένος για να διανύσουν την θητεία τους και να επανέλθουν ως πολίτες με περισσότερα εφόδια και ικανότητες, για να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικότητα και επιτυχία τις δυσκολίες και τα προβλήματα της ζωής, να πορευτούν όρθιοι με υγιείς αρχές.
Μετά τιμής
Δασκαλάκης Ιορδάνης
Καθηγητής
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου