ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΥΦΤΙΣΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ...


Φορτωμένη με κλεμμένους μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. και μεγάλη ποσότητα χαλκού, που ήταν καλυμμένοι κάτω από τόνους παλιοσίδερα και άλλα υλικά σκραπ, ήταν μια νταλίκα που εντοπίστηκε κοντά στο χωριό Ταύρη στον Έβρο και ακινητοποιήθηκε!

Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. Αλεξανδρούπολης θεώρησαν ύποπτο το φορτηγό με πινακίδες από το Διδυμότειχο και έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου εντόπισαν το παράνομο φορτίο και συνέλαβαν τον οδηγό που ανακρίνεται. Η νταλίκα μεταφέρθηκε στο Τελωνείο της Αλεξανδρούπολης και οι μετασχηματιστές ξεφορτώθηκαν στο εργοτάξιο της Δ.Ε.Η. στην Κομοτηνή, όπου θα γίνει καταμέτρηση των υλικών.


Πιθανολογείται ότι πρόκειται για μετασχηματιστές που έχουν κλαπεί τις τελευταίες ημέρες από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης και κυρίως από το αντλιοστάσιο του Άβαντα, όπου οι δράστες άρπαξαν έξι μετασχηματιστές και άδειασαν στο έδαφος περί τα 200 κιλά μηχανέλαιο που περιείχαν, μολύνοντας έτσι τον υδροφόρο ορίζοντα!


Καλώδια μήκους περίπου 60 μέτρων και βάρους 180 κιλών έκρυβε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του ένας 20χρονος «κυνηγός» χαλκού που σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί του τμήματος Νέας Σάντας στο Κιλκίς. Ο νεαρός ομολόγησε ότι τα είχε κόψει λίγη ώρα πριν από το υπόγειο δίκτυο του Ο.Σ.Ε. στην περιοχή του Γαλλικού και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.


Διάφορα εργαλεία αξίας 1.000 ευρώ είχαν κλέψει από το σπίτι ενός 74χρονου στο Μικρό Δάσος Κιλκίς για να τα πουλήσουν ως παλιοσίδερα, δυο Αλβανοί ηλικίας 29 και 37 χρόνων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου.


Ένα μεταλλικό προστατευτικό ρολό που είχαν κλέψει λίγες ώρες πριν από ένα αγρόκτημα στην περιοχή της Κασσιώπης στην Κέρκυρα, μετέφεραν με φορτηγό που οδηγούσε ένας 32χρονος Πακιστανός δυο τσιγγάνες ηλικίας 34 και 38 χρόνων! Και οι τρεις συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου