ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.



Σίγουρα είναι δυσνόητος ο τίτλος, πρέπει όμως όλοι οι Έλληνες να γνωρίζετε (σε πείσμα του Μπίστη, της Ρεπούση και όλων των ανθελλήνων) ότι δεν υπάρχει τέλος της ιστορίας.
Το σήμερα διεισδύει στο αύριο και αποτελεί την ιστορική του συνέχεια.
“Όποιος παλεύει, λαθεύει”, έλεγε ο Φάουστ. Και η Ελλάδα παλεύει με γενναιότητα έναν αόρατο και απροσδιόριστο εχθρό, που βρίσκεται εντός και εκτός συνόρων. Ως εκ τούτου και κάποια λάθη είναι αναπόφευκτα από όλους μας.
Η Ελλάδα άντεξε επί τρία χρόνια και αντέχει ακόμα μια πρωτοφανή και πολυεπίπεδη κρίση που λίγοι λαοί θα είχαν τις δυνάμεις να αντιμετωπίσουν.
Αυτό ας μην το ξεχνά κανείς.
Η χώρα άντεξε βίαιες προσαρμογές, διεθνή εξεφτελισμό και λεκτική κακοποίηση από κατακάθια της δημοσιογραφίας και από ανθελληνικά κέντρα εντός και εκτός συνόρων που τη μετέτρεψε άδικα σε σκύβαλο του πλανήτη. Τα άντεξε όμως όλα και έμεινε όρθια. Αυτό να ξέρετε ότι η Ελλάδα το χρωστάει στους πραγματικούς Ορθόδοξους Έλληνες πολίτες της, ανεξαρτήτως ιδεολογικής και κομματικής απόχρωσης.
Τα ανθελληνικά και μισάνθρωπα κέντρα που οργάνωσαν αυτή την πρωτοφανή κρίση, περίμεναν από πέρυσι τον Αύγουστο του 2011, ότι η Ελλάς θα έχει γονατίσει και θα έχει διαλυθεί.
Η Ελλάς όμως σε πείσμα όλων αυτών άντεξε και έμεινε όρθια, και έχει καθυστερήσει το σχέδιό τους κατά της ανθρωπότητας, που είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, 14 ολόκληρους μήνες μέχρι τώρα. Η Ελλάδα δείχνει ότι οι πνευματικές δυνάμεις του έθνους είναι αστείρευτες και δείχνει ότι διαθέτει έκτη αίσθηση και αυτό γιατί υπάρχουν ακόμα Έλληνες.
Δεχτήκαμε μία εντελώς άδικη επίθεση από ανθελληνικούς “κύκλους” που θέλουν να κυριεύσουν τη χώρα και να τη θέσουν υπό οικονομική κατοχή και να προδιαγράψουν ένα μέλλον αβέβαιο και βασανιστικό για το λαό.
Και δεχτήκαμε την πιο ύπουλη επίθεση που ήταν από τις ίδιες μας τις κυβερνήσεις και σύσωμα από όλα τα μέσα ενημέρωσης των Ελλήνων.
Οι κυβερνήσεις μας αντί να εργάζονται προς το συμφέρον της χώρας και του λαού, όπως ορίζει το Σύνταγμα, εξυπηρετούν ανθελληνικά συμφέροντα και προσπαθούν να διαλύσουν τη χώρα και το λαό, και τα μέσα ενημέρωσης αντί να ελέγχουν την κυβέρνηση και να ενημερώνουν το λαό, έχουν ταυτιστεί με την εξουσία, κοροϊδεύοντας και παραπληροφορώντας το λαό.
Αυτή την “αποστολή” την έχουν αναλάβει τα κατακάθια της πολιτικής και της δημοσιογραφίας.
Ίσως να καταφέρουν να μας ρίξουν ακόμα πιο χαμηλά, αλλά ένα είναι σίγουρο.
Δεν μπορούν να μας σκοτώσουν.
Και τους Έλληνες ό,τι δεν τους σκοτώνει, τους κάνει πιο δυνατούς.
Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα κερδίζει χρόνο προς όφελος της ανθρωπότητας.
Βλέπετε , δεν θέλουν να κάνουν το λάθος που έκανε ο Χίτλερ και έχασε τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο εξ' αιτίας της Ελλάδος.
Θέλουν να “καθαρίσουν” την Ελλάδα και τους Έλληνες, πριν ξεκινήσουν τον Γ' Παγκόσμιο πόλεμο.
Αλλά η Ελλαδάρα αντιστέκεται και όπως σας είπα έχει κερδίσει μέχρι τώρα 14 μήνες υπέρ της ανθρωπότητας. Και συνεχίζει να κερδίζει χρόνο.
Όπως είπα, μπορεί να πέσουμε ακόμα πιο χαμηλά, αλλά να θυμάστε Έλληνες.
“Τι και αν πέσαμε σε πέσιμο πρωτάκουστο,
που όμοιο βαθύ καμιά φυλή δεν είδε ως τώρα.
Είναι επειδή με του καιρού το πλήρωμα,
όμοια βαθύ μας μέλεται ένα ανέβασμα
ΠΡΟΣ ΥΨΗ ΟΥΡΑΝΟΦΟΡΑ” (Κωστής Παλαμάς)

Ιωάννης Λαμπρόπουλος


ΠΗΓΗ pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου