ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Οι τράπεζες του Ιράν στο στόχαστρο των Ρόθτσάιλντ!

Είναι η Κεντρική Τράπεζα της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν (CBI) η βασική αιτία που το Ιράν βρίσκεται στο στόχαστρο απο την Δύση και το Ισραήλ; Η αυξανόμενη ένταση που προκαλεί η πιθανότητα ενός αδιανόητου πολέμου επιβάλλει να κοιτάξουμε το τραπεζικό συστημα του Ιράν εν συγκρίσει με τα αντίστοιχα των ΗΠΑ, Ηνωμένου Βασιλείου και Ισραήλ.


Ερευνητές τονίζουν οτι το Ιράν είναι ένα απο τα τρία εναπομείναντα κράτη των οποίων η κεντρική τράπεζα δεν έχει επέλθει στον έλεγχο των Ρόθτσαιλντ. Πριν απο την επίθεση της 11ης Σεπτεμβριου στις ΗΠΑ, τα κράτη αυτά ανέρχονταν στα εφτά και ήταν τα: Ιράκ, Σουδάν, Λιβύη, Κούβα, Βόρεια Κορέα και Ιράν. Μέχρι το 2003 το Αφγανιστάν και το Ιράκ είχαν πέσει στα πλοκάμια των Ρόθτσαιλντ και μεχρι το 2011 το Σουδάν και η Λιβύη είχαν πέσει κι αυτά θύματα. Στην Λιβύη, τράπεζα των Ρόθτσαιλντ είχε ιδρυθεί στην Βενγκάζη ενώ ο πόλεμος ήταν ακόμα σε εξέλιξη.

Το Ισλαμικό δίκαιο απαγορεύει την τοκογλυφία, την χρέωση υπέρμετρων και υπερβολικά υψηλών και συχνά παράνομων τόκων πάνω σε δάνεια και αυτό δημιουργεί προβλήματα στις τράπεζες των Ρόθτσαιλντ. Μέχρι πριν μερικούς αιώνες η τοκογλυφία ήταν επίσης παράνομη στον χριστιανικό κόσμο με τιμωρίες που φτάναν μεχρι και τον θάνατο. Θεωρείτο μέσο εκμεταλεύσεως και υποδούλωσης.

Απο τότε που οι Ρόθτσαιλντ πήραν τον έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας αυξάνεται συνεχώς ο έλεγχος τους στα τραπεζικά συστήματα του κόσμου. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται σε συνεργασία με τους διεφθαρμένους του πολιτικού κατεστημένου είναι η αποδοχή τεραστίων δανείων απο τις χώρες οι οποίες δεν μπορουν ποτέ να τα αποπληρώσουν, με συνέπεια την υποδούλωση στους Ρόθτσάιλντ. Αν ο ηγέτης μίας χώρας αρνηθεί να δεχτεί το δάνειο είτε περιθωρειοποιείται είτε δολοφονείται. Αν και οι δύο μέθοδοι αποτύχουν, μία εισβολή μπορεί να το πετύχει, με στόχο να ιδρυθεί η Τοκογλυφική τράπεζα των Ρόθτσάιλντ.

Η επιρροή των Ρόθτσάιλντ όμως επεκτείνεται και στα ΜΜΕ των χωρών. Με τον έλεγχο των ΜΜΕ και την επανάληψη τρομακτικών ιστοριών οι λαοί πείθονται για την ύπαρξη διαβολικών υπάρξεων. Μία γεύση της ηγεμονίας των Ρόθτσάιλντ μπορεί να δοθεί μέσω του ποιων διεθνών οργανισμών ελέγχουν: την Τράπεζα της Αγγλίας, τα ομοσπονδιακά αποθέματα των ΗΠΑ, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα και την Διεθνή Τράπεζα Διακανονισμών. Επίσης έχουν στην κατοχή τους τα περισσότερα αποθέματα χρυσού στον κόσμο και το Χρηματιστήριο στο Λονδίνο για τον χρυσό το οποίο καθορίζει την τιμή του χρυσού.

Φημολογείται οτι η οικογένεια Ρόθτσαιλντ κατέχει περισσοτερο απο τον μισό πλούτο του κόσμου- η οποία αξιολογείται στα 231 τρισεκατομμύρια δολλάρια απο την τράπεζα Credit Suisse-με διαχειρίστρια την Έβελυν Ρόθτσαιλντ, την σημερινή αρχηγό της οικογενείας.
Αντικειμενικές πηγές υποστηρίζουν οτι το Ιράν δεν έχει δαιμονοποιηθεί επειδή αποτελεί απειλή λόγω της πυρηνικής ενέργειας οπως απειλη για την Δύση δεν ήταν οι Ταλιμπάν, ουτε ο Σαντάμ Χουσείν, ούτε ο Καντάφι.

Ποιος είναι λοιπόν ο πραγματικός λόγος της δαιμονοποίησης του Ιράν; Είναι τα τρισεκατομμύρια σε κέρδη που επιφέρει το πετρέλαιο ή οι πόλεμοι; Είναι για να καταστραφεί η Αμερικανική οικονομία η για να ξεκινήσει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος; Είναι για να καταστραφούν οι εχθροί του Ισραήλ, η για να καταστραφεί η Κεντρική Τράπεζα του Ιράν ώστε να μην μείνει κανείς απέναντι στην λαίλαπα της οικογενείας των Ρόθτσαιλντ;

Ίσως να είναι ένας απο τους παραπάνω λόγους η ακόμα χειρότερα να είναι ολοι οι παραπάνω λόγοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου