ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ελληνίδα σπάει ρεκόρ στα 68 της – «Σήκωσε» 132 κιλά!


Ελληνίδα σπάει ρεκόρ στα 68 της – «Σήκωσε» 132 κιλά!
Είναι ήδη 68 ετών και συνεχίζει ακάθεκτη τον πρωταθλητισμό. Ο λόγος για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια της Αυστραλίας Ελένη Κωνσταντίνου, που έχει σπάσει 60 παγκόσμια ρεκόρ στην άρση βαρών.
Πρόσφατα επέστρεψε από τη Γαλλία όπου πήρε μέρος σε αγώνες τριών διαφορετικών κατηγοριών άρσης βαρών και έσπασε και τα τρία ρεκόρ που κρατούσε η ίδια. Στο τρίτο ρεκόρ σήκωσε 132 κιλάενώ η ίδια ζυγίζει 61.
«Όταν μπαίνω στο στάδιο», σημειώνει, «αισθάνομαι να με κυριεύει μια φοβερή δύναμη, εξομολογείται η ομογενής.
Όσο για το πως καταφέρνει να διατηρείται.....
σε καλή φυσική κατάσταση, γυμνάζεται τρεις φορές τη βδομάδα, περπατάει γρήγορα για μισή ώρα τη μέρα -εκτός Σαββατοκύριακου- τρώει προσεκτικά και λιτά, αλλά χωρίς να στερείται.
«Πιστεύω ότι ο άνθρωπος μπορεί να επιτύχει τα πάντα, φτάνει να το λέει η ψυχή του», λέει η ίδια, που σε δύο χρόνια και εφόσον συνεχίσει να αγωνίζεται μπαίνει σε μια νέα κατηγορία όπου καταγράφονται απλά οι επιδόσεις.
«Εγώ σκοπεύω ν’ αλλάξω τα πράγματα. Θα πρέπει να αναβαθμιστεί το παιχνίδι και σ’ αυτή την ηλικιακή ομάδα, γιατί οι άνθρωποι σήμερα είναι τόσο νέοι, όσο νοιώθουν. Η ηλικία δεν θα πρέπει να είναι ούτε ταμπέλα, ούτε πρόσκομμα σ’ αυτά που επιθυμούμε να κάνουμε», καταλήγει.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου