ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Η πράσινη απάτη κατάσχει χωράφια...


Τα καθάρματα της πράσινης απάτης εξαπάτησαν τον κόσμο με τα φωτοβολταϊκά την ώρα που οδεύουμε σε επισιτιστική κρίση

Μάλλον δεν είμασταν συνωμοσιολόγοι όταν ΕΓΚΑΙΡΑ, από τον Απρίλη του 2009 αποκαλύπταμε το σχέδιο της "πράσινης ανάπτυξης" και τις καταστροφικές του επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία και την παραγωγή. Τότε βέβαια δεν γνωρίζαμε για το περιβόητο Fund του αδελφού του πρωθυπουργού που είχε ιδρυθεί έναν μήνα πριν τις δηλώσεις παραφροσύνης του ΓΑΠ. Παρουσίαζε ο ολετήρας της χώρας την πράσινη ανάπτυξη ως την πανάκεια που θα δημιουργούσε 1 εκ. θέσεις εργασίας και άλλες σχιζοφρενικές εξαγγελίες που ουδείς μπήκε στον κόπο να αμφισβητήσει.


Αντίθετα, τα ΜΜ”Ε” της διαπλοκής έβγαιναν με πρωτοσελιδους διθύραμβους για τον σοσιαληστή σαμάνο που έφερνε το βότανο "δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν"…

Σήμερα, έρχεται στο προσκήνιο άλλη μία διάσταση αυτού του παρανοϊκού εγκλήματος που σκαρφίστηκαν μερικοί νοσηροί εγκέφαλοι για να γεμίσουν τους λογαριασμούς κάποιων πάμπλουτων οικογενειών. Αυτοί είναι βλέπετε οι κύριοι επενδυτές των “Private Equities” σαν αυτό του αδελφοθέου.

Αγρότες που έβαζαν υποθήκη τα χωράφια τους για το εύκολο χρήμα του φωτοβολταϊκού, με “σίγουρες αποδοσεις”. Μα αφού ήταν τόσο “σίγουρες” ρε πατριώτες, γιατί οι τραπεζίτες ζητούσαν εγγύηση τα χωράφια και τα ακίνητα σας και δεν προσημείωναν τις “σίγουρες αποδόσεις”;

Παραθετουμε μόνον ένα μικρό απόσπασμα απο την σημερινή “Ελλάδα”. Αξίζει να πάρετε την εφημερίδα για να διαβάσετε το σοβαρό και εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ από σοβαρούς ερευνητές. Αυτούς που δεν θα βλέπατε ποτέ στα τηλεπαράθυρα απέναντι στον Μανώλη Καψή να μιλούν για την “εθνική επιτυχία” του μνημονίου.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου