ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ» ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!

Καμαρώστε ανακοίνωση:
"Τα οχήματα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν θα χρησιμοποιηθούν για τις προσωπικές τους μετακινήσεις, αλλά για κομματικές δραστηριότητες, με έμφαση στο έργο κοινωνικής αλληλεγγύης. Μέσα στα καθήκοντα κάθε βουλευτή είναι να βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων και όχι να κάνει βόλτες προεκλογικά. Αν κάποιοι θεωρούν πως αυτό είναι παράνομο, τότε ας μας αφαιρέσουν τα βουλευτικά οχήματα."
ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ:
Τα οχήματα θα χρησιμοποιηθούν μεν σε κομματικές δραστηριότητες, αλλά για...κοινωνική αλληλεγγύη δε!!!
Δηλαδή; Την ώρα που π.χ. οι κάτοχοι των αυτοκινήτων θα πηγαίνουν για μια ομιλία, θα μεταφέρουν και...πολύτεκνους;
Ή στη διαδρομή για τη Βουλή θα "πετάγονται" και οι "πολύτεκνοι" μέχρι το...κοντινότερο σούπερ - μάρκετ;
Εντάξει και ο πλέον αφελής κατάλαβε τι έγινε! Μια απίστευτη προσπάθεια λαϊκισμού και πατριδοκαπηλίας ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!
Εμείς δεν είμαστε εναντίον του κοινωνικού έργου: Το αντίθετο μάλιστα!
Όμως, είμαστε υπέρ όταν αυτό γίνεται με σεμνότητα και ταπεινότητα και όχι με επικοινωνιακές στρακαστρούκες, προκειμένου να έρθουν νέα πρόβατα στο μαντρί!
Τώρα κάποιοι αναγκάστηκαν ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, αλλά για να μη φύγουν τα...πρόβατα, πετάνε κι ένα "μάγκικο" «ελάτε να μας τα πάρετε αν τολμάτε»!
Από εσάς σίγουρα δεν θα τα πάρουν. Από τους...πολυτέκνους όμως, που ΗΔΗ πήραν τα αυτοκίνητα ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, τι θα γίνει;
 
Γελάει ο κόσμος...!
Υ.Γ. Το είπαμε και το ξαναλέμε: Αν όντως οι συγκεκριμένοι είχαν καλές προθέσεις αλλά λόγω άγνοιας παρασύρθηκαν σε μη εφαρμοστέες εξαγγελίες, πολύ απλά θα έπρεπε ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ!
Όχι να μας λένε πως "χρησιμοποιούνται για κομματική δραστηριότητα με έμφαση στην κοινωνική αλληλεγγύη"!
Έλεος!!! Για τόσο ηλίθιους μας περνάτε; 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου