ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σωματοφύλακας της Γιάννας Αγγελοπούλου ο 44χρονος που δολοφονήθηκε στο Αιγάλεω!



 


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece ο 44χρονος Γ.Κ. που βρέθηκε δολοφονημένος μες στο σπίτι του, στο Αιγάλεων, ήταν σωματοφύλακας της Γιάννας Αγγελοπούλου! O θηριώδης σωματοφύλακας, ύψους....



περίπου 2.00 μέτρων και εξαιρετικά γυμνασμένου, δολοφονήθηκε, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, με το ίδιο του το όπλο!

Ο δράστης, ή οι δράστες, του πήραν το όπλο, με το οποίο τον εκτέλεσαν πυροβολώντας τον στον σβέρκο, πισώπλατα!

Ο 44χρονος βρέθηκε νεκρός στις 5.00 τα ξημερώματα, μέσα στο σπίτι που διέμενε με την σύζυγο και τους δύο γιους του, στην οδό Δούρου στο Αιγάλεω.

Το θύμα βρέθηκε στο κρεβάτι του, ενώ η σύζυγος του ήταν σε άλλο δωμάτιο, όπου την είχε πάρει ο ύπνος βλέποντας τηλεόραση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο ένας του γιος ξύπνησε από έναν δυνατό θόρυβο, βρήκε τον πατέρα του νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι τον γνώριζαν προσωπικά, αφού όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία, εισέβαλλαν από το μπαλκόνι, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, ενώ δεν αναστάτωσαν το σπίτι, κάτι που δείχνει ότι γνώριζαν και το σπίτι, αλλά και το θύμα.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια Αττικής.

planet-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου