ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Σάντος, "Ίσως έφτασε η ώρα..."


 
 

...να νικήσει η Ελλάδα".

Αισιόδοξος είναι ο Φερνάντο Σάντος για την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Γερμανία, όπως φάνηκε στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (21/6) στο γήπεδο του Γκντάνσκ.

Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε πως ίσως είναι ώρα η "γαλανόλευκη" να κερδίσει τους Γερμανούς και σε ερώτηση αν σκέφτεται τον τελικό, απάντησε πως αν δεν τον σκεφτόταν τώρα θα ήταν για ψάρεμα.


Από την πλευρά τους οι Φάνης Γκέκας και Σωκράτης Παπασταθόπουλος, τόνισαν πως ναι μεν η Γερμανία είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει εντός του γηπέδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος:

Αρχικά ο Φερνάντο Σάντος σχολίασε την παρουσία των Φάνη Γκέκα και Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην συνέντευξη Τύπου (σ.σ. ήταν και πριν τον αγώνα με την Ρωσία): "Δεν είναι δικιά μου η επιλογή των παικτών για τη συνέντευξη Τύπου. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να έρθω και ήρθα. Αν είναι οιωνός, ακόμη καλύτερα".

Για τον αγώνα της Παρασκευής είπε: "Εμείς έχουμε την επίγνωση της πραγματικότητας. Η Γερμανία άλλωστε δεν είναι μόνο φαβορί του ζευγαριού, αλλά και της διοργάνωσης. Όμως εμείς δεν έχουμε έρθει για διακοπές, ήρθαμε να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό. Γι' αυτό και περιμένω ένα μεγάλο παιχνίδι, εντός κι εκτός γηπέδου. Είμαι σίγουρος όσοι αγωνιστούν και από τις δύο ομάδες θα δώσουν τα πάντα".

Για το αν πιστεύει στην πρόκριση: "Γνωρίζουμε την αξία της Γερμανίας, δεν έχουμε να πούμε πολλά. Όσα λεπτά όμως κι αν διαρκέσει ο αγώνας, 90 ή παραπάνω, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Για το γεγονός πως στην η Ελλάδα με Γερμανό προπονητή το 2004 κέρδισε την Πορτογαλία, αν τώρα με Πορτογάλο κερδίσει την Γερμανία είπε: "Ελπίζω να έφτασε η ώρα να νικήσει η Ελλάδα με Πορτογάλο προπονητή τη Γερμανία. Δεν το είχαμε σκεφτεί βέβαια έτσι.

Πηγή έμπνευσης όμως για εμάς πρέπει να είναι το 2004. Τότε η ομάδα έδειξε αποφασιστικότητα και με την πραγματική έννοια της λέξης ομάδας έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου. Ίσως να καταφέρουμε και εμείς κάτι παρόμοιο, αν όχι να δώσουμε το καλύτερο".

Για το κάπνισμα: "Αλήθεια είναι ότι καπνίζω πολύ. Μου αρέσει. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα σχόλια των Γερμανών και δεν με ενοχλεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου