ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Λονδίνο-Νέα Υόρκη-Κόστα Ρίκα ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ ΚΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ... ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ....








Αλήθεια, ποιος θυμάται τον Γιώργο Παπανδρέου;  

Τη τελευταία φορά που είδαμε φωτογραφία του ήταν στη Νέα Υόρκη,  δίπλα στην Αριάννα Χάφιγκτον, η οποία ακούγεται ότι χρωστάει και της Μιχαλούς παρότι λεφτά υπάρχουν-μοσχοπούλησε πρόσφατα την διαδικτυακή εφημερίδα της αλλά επειδή τρέχει ελληνικό (εκδοτικό) αίμα στις φλέβες της συνηθίζει να μην πληρώνει τους bloggers που γράφουν στην εφημερίδα της. 
Όπως όλα δείχνουν ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα έχει πλέον όλο το χρόνο δικό του για να κινείται δίχως υποχρεώσεις ανάμεσα σε Λονδίνο-Νέα Υόρκη-Κόστα Ρίκα. Στο Λονδίνο εκτός από τη κόρη του Μαργαρίτα που βρίσκεται εδώ για σπουδές, έχει εγκατασταθεί σχεδόν μόνιμα ο αδελφός του Αντρίκος Παπανδρέου. 

Μάλιστα όταν ο Παπανδρέου βρίσκεται στο Λονδίνο δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται αγαπημένες παμπ της κόρης του Μαργαρίτα όπως η The Anglesea Arms στο South Kensington, στην περιοχή του Τσέλσι, που επισκέφθηκαν πρόσφατα μπαμπάς και κόρη.
Ο Παπανδρέου απολαμβάνει τα αγαπημένα του ταξίδια στο πλανήτη ακολουθώντας τη ζωή που είναι μικρή για να είναι θλιβερή, όπως είναι εκείνη των Ελλήνων που άφησε πίσω του…

 kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου