ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Αναβάλλεται για την 1η Ιουνίου ο θάνατος όλων των επιχειρήσεων


Θα καίνε τις ίδιες τους τις επιχειρήσεις οι επιχειρηματίες
Πριν από μερικές μέρες, έγινε νόμος του κράτους, η πιό εγκληματική ιδέα που συνέλαβε ποτέ νους "τεχνοκράτη": η ταυτόχρονη καταβολή μισθών, ασφαλιστικών εισφορών και φόρων, από τις επιχειρήσεις, για το προσωπικό που απασχολούν. Έναρξη εφαρμογής του ηλιθιοδέστατου νομοθετήματος ήταν η..
1η Μαϊου και σήμερα παρατάθηκε για την 1η Ιουνίου (ακόμη δεν ξεκίνησε και παρατάθηκε! Οι άνθρωποι είναι η-λ-ί-θ-ι-ο-ι!).
Χωρίς πολλά λόγια και φλυαρίες, η διάταξη αυτή θα οδηγήσει σε λιγότερο από 3 μήνες, το 90% και πλέον των μεγάλων επιχειρήσεων που αντέχουν ακόμη σε κλείσιμο μετά πυρκαγιών. Θα τις κάψουν δηλαδή οι επιχειρηματίες και πολλοί θα αυτοπυρποληθούν μαζί τους.
Ο "εγκέφαλος" του εγκλήματος, δημόσιος υπάλληλος, θα συνεχίσει να παίρνει το μισθό του, μέχρι να βρεθεί κάποιος τρελός, να τον αρπάξει απ΄το λαιμό, να τον εγκαταστήσει στο λογιστήριο μιας εταιρείας με 300 άτομα προσωπικό, να του δώσει τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου, τα μπλοκ επιταγών κλπ και να του πεί:
"βγάλε εσύ τη μισθοδοσία ρε καριόλη και πλήρωσε εσύ ταυτόχρονα, μισθοδοσία, ΙΚΑ και ΦΜΥ".
Τότε θα καταλάβει, τι ακριβώς σημαίνει στην πράξη αυτή η εγκληματική υποχρέωση που φόρτωσαν στις επιχειρήσεις. Η νούμερο 7.154.345.890.623.542 υποχρέωση που φόρτωσαν στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, για να τις κλείσουν όλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου