ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, Ο ΣΑΚΑΤΗΣ


soible
"Ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών και η διαμόρφωση του προϋπολογισμού είναι υπόθεση των Ελλήνων και κανενός άλλου", τόνισε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. H τήρηση ευρωπαϊκών κανόνων και υποχρεώσεων είναι μια συμβολή στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη - και η αλληλεγγύη δεν είναι ποτέ μονόδρομος".
O σακάτης απόγονος των ναζί, άθλιο υποκείμενο των σύγχρονων Ες-Ες της ευρωπαικής λαίλαπας, Σόιμπλε, τσιράκι του ΔΝΤ και των μηχανισμών του,  κανει συστάσεις από αναπηρικό καρότσι. Δεν έβαλε μυαλό απ όταν έφαγε τη σφαίρα.
"Ο ελληνικός λαός που επωμίστηκε τις συνέπειες μιας λανθασμένης οικονομικής πολιτικής στο παρελθόν, θα πρέπει να διαπιστώσει ότι οι προσπάθειές του δεν θα πάνε χαμένες και ότι θα υπάρξει ένα αίσιο τέλος", είπε το κάθαρμα.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών αρνήθηκε πάντως ότι η κυβέρνησή του έχει κάνει συστάσεις προς την Ελλάδα για αεροπλάνα και άλλα εξοπλιστικά προγράμματα από τη Γερμανία δείχνοντας πόσο ψεύτης, υποκριτής και τιποτένιος είναι.
"Απ' ό,τι ξέρω, η τρόικα έχει δώσει σποραδικά κάποιες συμβουλές, βέβαια όχι δημόσια. Κυβερνήσεις όμως δεν κάνουν συστάσεις σε άλλες κυβερνήσεις πώς θα διαμορφώσουν τον κρατικό τους προϋπολογισμό. Όμως η Ευρώπη είναι μια κοινωνία δικαίου. Αυτό σημαίνει: όλοι πρέπει να τηρούν τις συμβάσεις. Από εμένα δεν θα υπάρξουν συστάσεις. Η Ελλάδα θα πρέπει μόνη της να αναλάβει την ευθύνη" είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου