ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Χρυσοχοίδης "κατά" λαθρομεταναστών.

Ο "πολύς" Μιχάλης Χρυσοχοίδης έκανε δήλωση για την πάταξη της εγκληματικότητας η οποία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις λόγο της ραγδαίας αύξησης των λαθρομεταναστών οι οποίοι έρχονται λαθραία στην Ελλάδα και προβαίνουν, μαζί με τους Έλληνες εγκληματίες, τό τόνισε αυτό ο Μιχάλης,σε εγκληματικές πράξεις.
Μισή μισή η ζημιά, δεν τα φόρτωσε όλα στους λαθρομετανάστες, είμαστε και εμείς εξίσου υπεύθυνοι όσο και οι λαθρομετανάστες.

Και οι Έλληνες βιάζουν και σκοτώνουν ηλικιωμένους! Τα εγκλήματα αυτά προϋπήρχαν του ΠΑΣΟΚ, έτσι Μιχάλη?Τώρα αν πω κάτι για τη μάνα σου θα θιχτείς.
Βλέποντας τον λαό να ξεσηκώνεται εναντίον των δολοφόνων λαθρομεταναστών (βλέπε Κρήτη), διατάχθηκε( το άβουλο ον Χρυσοχοίδης) να εξαγγείλει άμεση επέμβαση για τη λύση του προβλήματος, αλλά έμμεσα απείλησε και τους Έλληνες "εγκληματίες"!!!
Δεν πρόκειται να πάρουν το παραμικρό μέτρο, αν γίνουν κάποιες συλλήψεις θα είναι για τις κάμερες των καθεστωτικών ΜΜΕ.Τα μόνα μέτρα που θα πάρουν θα είναι εναντίον του Ελληνικού λαού ο οποίος οργανώνεται ενάντια στους λαθρομετανάστες τους οποίους στρατολογούν ο Χρυσοχοίδης και οι υπόλοιποι μπάσταρδοι πολιτικοί για την γενοκτονία του Ελληνικού λαού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου