ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Μετά την αποχώρηση Βορίδη και Γεωργιάδη απο το ΛΑΟΣ φαίνεται πως στους κόλπους του κόμματος έρχεται νέα ρήξη , με αφορμή την ανακοίνωση του... σχετικά με ποινικές ευθύνες που εγείρονται, μετά την κατάθεση του Γ. Προβόπουλου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο ΛΑΟΣ ζητά παρέμβαση από το κοινοβούλιο και την Δικαιοσύνη για "αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών και συμπληρώνει πως εάν δεν υπάρξει η ανάλογη πρωτοβουλία τότε θα αναγκαστούμε να πάρουμε εμείς". Σύμφωνα με πληροφορίες όμως ο βουλευτής του κόμματος Θανάσης Πλεύρης, που είναι και μέλος της εξεταστικής, ενοχλήθηκε απο τη συγκεκριμένη ανακοίνωση καθώς όπως λέει δεν είχε ενημερωθεί για το περιεχόμενό της, κάτι που αναζωπυρώνει τα σενάρια περι αποχώρησης του βουλευτή απο το κόμμα.

 

Μετά την αποχώρηση Βορίδη και Γεωργιάδη απο το ΛΑΟΣ φαίνεται πως στους κόλπους του κόμματος έρχεται νέα ρήξη , με αφορμή την ανακοίνωση του... σχετικά με ποινικές ευθύνες που εγείρονται, μετά την κατάθεση του Γ. Προβόπουλου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο ΛΑΟΣ ζητά παρέμβαση από το κοινοβούλιο και την Δικαιοσύνη για "αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών και συμπληρώνει πως εάν δεν υπάρξει η ανάλογη πρωτοβουλία τότε θα αναγκαστούμε να πάρουμε εμείς".
Σύμφωνα με πληροφορίες όμως ο βουλευτής του κόμματος Θανάσης Πλεύρης, που είναι και μέλος της εξεταστικής, ενοχλήθηκε απο τη συγκεκριμένη ανακοίνωση καθώς όπως λέει δεν είχε ενημερωθεί για το περιεχόμενό της, κάτι που αναζωπυρώνει τα σενάρια περι αποχώρησης του βουλευτή απο το κόμμα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου