ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Πως ήξερε το ΒΗΜΑ από πέρυσι τον Μάιο..τι θα συνέβαινε ένα χρόνο μετά ;;

Δείτε τι έγραφε πέρυσι τον Μάιο το ΒΗΜΑ…
Μυστικό σχέδιο ίδρυσης ανεξάρτητου οργανισμού, που θα υλοποιήσει το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων ύψους 50 δισ. ευρώ, έχει η τρόικα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής.
Ο οργανισμός, αναφέρει η εφημερίδα, θα διοικείται από ξένους εμπειρογνώμονες και θα τεθεί εκτός της δικαιοδοσίας της κυβέρνησης.
Παράλληλα, με όπλο την πέμπτη δόση, οι δανειστές επιδιώκουν τη συναίνεση της αντιπολίτευσης και σκέπτονται σοβαρά να ζητήσουν την

ψήφιση του σχεδίου από 180 βουλευτές, καθώς και την επιβολή πρόσθετων μέτρων ύψους 10 δισ. ευρώ για το 2011, έτσι ώστε το «νέο μνημόνιο» να καταστεί δεσμευτικό ανεξαρτήτως κυβερνήσεως.
Κατά την εφημερίδα, το σχέδιο αυτό της τρόικας θα προταθεί στην κυβέρνηση ως «τελεσίγραφο» και θα προβλέπει ότι... ...τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις θα κατευθύνονται στην αποπληρωμή του δημόσιου χρέους μέσω ενός προγράμματος επαναγοράς ομολόγων
Το θέμα του ξεπουλήματος το είχαμε αναδείξει  ΕΔΩ
Υ.Γ
Ίσως είναι ρητορικό το ερώτημα του τίτλου του άρθρου: “Πως ήξερε το ΒΗΜΑ από πέρυσι τον Μάιο..τι θα συνέβαινε ένα χρόνο μετά ;;”
Η απάντηση είναι απλή..
Όπως ήξερε ότι οι φωτιές του 2007 ήταν για τον αγωγό… όταν έγραφε:
 
 “1452 πυρκαγιές σε 17 Τι συμβαίνει; “.  Aναρωτιόταν
το Βήμα πρωτοσέλιδα στις 19 Ιουλίου 07, με τον παραπάνω τίτλο για τις πυρκαγιές
και υπότιτλο: ”Πότε θα καταλάβει πως πρέπει να αφήσει τις κακές παρέες.”
Μιλάμε για την πραγματική κυβέρνηση των τελευταίων 70 χρόνων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου