ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Μνημονιακοί και Αντιμνημονιακοί προδότες!



Αυτήν την στιγμή παίζεται ένα μεγάλο παιχνίδι παραπληροφόρησης και προπαγάνδας εις βάρος του ελληνικού λαού. Η πλειοψηφία, ορθώς κατά την γνώμη μου, θεωρεί τα τρία μνημονιακά κόμματα (Πασόκ, ΝΔ, Λάος) προδοτικά. Δεν θα ασχοληθούμε με αυτά γιατί έχουν ειπωθεί ήδη πάρα πολλά. Αυτοί είναι οι εχθροί που τους ξέρουμε. Εδώ θα μας απασχολήσουν οι κρυφοί. Αυτοί που όχι μόνο δεν θεωρούνται προδότες από τον πολύ κόσμο, αλλά αντιθέτως παρουσιάζονται ως η λύση στο πρόβλημα. 
Ποιος τους διαφημίζει και τους προβάλει ως επαναστάτες, πατριώτες (!!!) και λαϊκούς ήρωες; Μα φυσικά τα ΜΜΕ των μεγαλοκαπιταλιστών που εφαρμόζουν το “plan B”… Με απλά λόγια έχουν ετοιμάσει δεξαμενές όπου συλλέγουν εκείνους που αηδιάζουν με το κυρίαρχο σύστημα και θέλουν να επαναστατήσουν. «Θέλετε επανάσταση»; Απόλα έχει το μαγαζί… ελάτε!
Ποιοι είναι αυτοί οι κρυφοί προδότες; Οι αγαπημένοι «επαναστάτες» των μεγαλοκαπιταλιστών; Είναι οι γνωστοί σε όλους μας αλλά μόνο λίγοι τους έχουν καταλάβει: Οι κάθε είδους αριστεροί. Από ΚΚΕ και Σύριζα, μέχρι Ανταρ-Cia και αναρχικοί.
 Θα μου πείτε τώρα ότι τα βάζω με όσους αντιστέκονται… «Δεν βλέπεις τον Τσίπρα τι ωραία που τα χώνει στην κυβέρνηση;», θα πουν πολλοί. Ναι, τα χώνουν στην κυβέρνηση επειδή ξεπούλησε την Πατρίδα. Μια Πατρίδα όμως που έχουν ξεπουλήσει και ξεπουλάνε όλοι οι αριστεροί. Γιατί ωραία τα λέει ο Αλέξης στην βουλή αλλά πήγε να διαδηλώσει στα Σκόπια χέρι-χέρι με τους φασίστες σκοπιανούς. Δικαίως φωνάζουν για προδοσία αλλά οι ίδιοι λένε «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» στηρίζοντας την προδοτική πολιτική Σημίτη που έβαλε τους τούρκους στο Αιγαίο…
Οι επίσημες θέσεις τους είναι καθαρά ανθελληνικές και προδοτικές, κάτι που όποτε τους βολεύει κρύβουν και όποτε θέλουν το κραυγάζουν. Έχουν βλέπετε την στήριξη των ΜΜΕ και του πολιτικού κατεστημένου και έτσι δεν χρεώνονται ποτέ τίποτα. Δίνουν την Θράκη και το αιγαίο στους Τούρκους. Χαρίζουν την Μακεδονία στους Σκοπιανούς και την Ήπειρο στους Αλβανούς. Δεν θέλουν Ελληνικό στρατό, δεν θέλουν Ελληνική Σημαία, δεν θέλουν σύνορα. Για αυτούς και τα 7 δισεκατομμύρια του πλανήτη χωράνε στην Ελλάδα και δικαιούνται να έρθουν και να λέγονται Έλληνες!
Για πια Ελλάδα μιλούν λοιπόν; Για ποιους Έλληνες «αγωνίζονται» όταν καίνε την Σημαία και χτυπούν όσους την φέρουν; Πως πολεμάνε τον «φασισμό» όταν ανοιχτά συνεργάζονται και στηρίζουν τους φασίστες των άλλων χωρών; Τούρκοι φασίστες στην Θράκη συνεργάζονται με τον σύριζα. Αλβανοί φασίστες στην Ελλάδα διαδηλώνουν με το ανταρ-Cia. Αναρχοαριστεροί «άθεοι» βεβηλώνουν ναούς την ώρα που απαιτούν Τζαμί και παρασύρουν τους μουσουλμάνους να κάψουν την Αθήνα για το Κοράνι. Μήπως αγωνίζονται για τον Εργάτη; Πως καίγοντας ζωντανούς τους εργαζόμενους της Μαρφίν ή προσπαθώντας να σκοτώσουν τους εργαζόμενους της ΕΘΕΛ;
Το Ανταρcia σε αντιρατσιστικό συλλαλητήριο που στην ουσία είναι Εθνικιστικό-Αλβανικό
Η Αλήθεια είναι μπροστά σας και δεν χρειάζεται μεγάλα και δυσνόητα (δήθεν βαθυστόχαστα) κείμενα για να την δείτε. Σε μια παράγραφο και μέσα από λίγα παραδείγματα γίνεται κατανοητή στον καθένα. Οι αντιμνημονιακοί «επαναστάτες» που μας παρουσιάζουν για σωτήρες είναι ίδιοι και χειρότεροι από τους μνημονιακούς φανερούς προδότες.
Η λύση βρίσκεται έξω από τα όρια του πολιτικού συστήματος και του (πλαστού) διαχωρισμού αριστεράς-δεξιάς. Ο δρόμος που οδηγεί στην Ελευθερία, στην Εθνική αξιοπρέπεια και την κοινωνική δικαιοσύνη, είναι ο δρόμος που χάραξαν οι Πρόγονοι μας, ο Εθνοκοινωνισμός. Ένας δρόμος που όχι μόνο δεν προβάλλεται από τα ΜΜΕ, όπως οι δήθεν επαναστάτες, αλλά κατασυκοφαντείται. Φοβούνται οι παγκόσμιοι αφέντες μην ξυπνήσουν τα έθνη και αποτινάξουν από πάνω τους το πέπλο της σκλαβιάς που τόσο περίτεχνα έχουν επιβάλει. 
ethel-sinadelfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου