ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Δικάστε τους γενίτσαρους

Παγκόσμιοι πρωταθλητές προδοσίας όλων των εποχών. Στημένο παιχνίδι εδώ και χρόνια.Κυβερνήσεις προδοτών όλοι τους, μετά την μεταπολίτευση.
Τσεκαρισμένα κωλόπαιδα μας έστελναν μια ζωή οι παγκόσμιοι, μεγαλωμένα και εκπαιδευμένα για ένα και μόνο σκοπό, την καταστροφή της Ελλάδος.

Από ένα τσούρμο ψυχανώμαλους διάλεγαν τους ποιο διεστραμμένους εγκέφαλους. Τους "καλύτερους" τους κράτησαν για το τέλος, είναι οι σημερινοί γενίτσαροι, αυτοί που θα δώσουν την χαριστική βολή.Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πλέον σε κανέναν Έλληνα για το έργο των δοσίλογων, αυτό το γνωρίζουν και οι ίδιοι οι δωσίλογοι, γι αυτό το λόγο δεν κυκλοφορούν χωρίς μπράβους.
Όπως πάντα ένα βήμα μπροστά, οι νοσηροί εγκέφαλοι, τις τελευταίες μέρες δίνουν μια παράσταση, βάζοντας μέσα και την δικαιοσύνη (την δική τους), να τους ελέγξει για την αδικαιολόγητη προσφυγή στο ΔΝΤ. Το αποτέλεσμα που θα προκύψει μας είναι γνωστό, δεν θα δικαστεί κανείς.Η οργή των Ελλήνων θα χτυπήσει κόκκινο, αυτό βέβαια είναι μέσα στα πλαίσια του τσεκαρίσματος του λαού για το επόμενο χτύπημά τους.
Εγώ σαν Ελληνικός λαός προτείνω στους δικαστές , για να μην έχουν την ίδια μοίρα με τα πολιτικά όντα, να τους δικάσουν, ΟΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου