ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Προσγειώθηκαν οι Γερμανοί στα Άδανα ...Για την ανάπτυξη των Patriot !



Γερμανικά  στρατεύματα που θα εργαστούν για την ανάπτυξη  του συστήματος Patriot στην Τουρκία έφτασε στη νότια επαρχία των Αδάνων, τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το  πρακτορείο ειδήσεων Ανατόλια  Η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία και Αεροσκάφη της Γερμανικής Αεροπορίας  που μεταφέρουν τα
 γερμανικά στρατεύματα προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο των Αδάνων τη Δευτέρα.
Τα γερμανικά στρατεύματα θα περάσουν το βράδυ της Δευτέρας στη βάση του Ιντσιρλίκ Air πριν προχωρήσουν  στην επαρχία του Καχραμάνμαρας την Τρίτη το πρωί.
Η Τουρκία ζήτησε από το ΝΑΤΟ για το σύστημα πυραύλων Patriot, με σκοπό να συμβάλει στο σύστημα αμύνης απο αεροσκάφη και πυραύλους σε ένα συγκεκριμένο εύρος,  να συμβάλει στην ενίσχυση της ασφάλειας των συνόρων της, μετά από επαναλαμβανόμενα επεισόδια με  πυροβολισμούς και βλήματα όλμων  από τη Συρία που χτυπούν  το τουρκικό έδαφος.
Ανεξάρτητες πηγές αναφέρουν οτι ανατολίτικη πονηριά των Τούρκων ειναι ώστε να συστήματα μετά την λήξη της υπόθεσης του Άσσαντ της Συρίας ώστε να παραμείνουν σε Τουρκικό έδαφος ώστε να προφυλαχτεί η Τουρκία και το ΝΑΤΟ από το Ιρανικό Οπλοστάσιο !
http://www.veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου