ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Θράσος «μεταναστών»: «Είμαστε αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας - Εμείς θα χτίσουμε το… Γιουνανιστάν του αύριο»!!


Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά σήμερα είναι η «Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστευσης», την οποία –κατά τραγική ειρωνεία- καθιέρωσαν οι δυνάμεις εκείνες που ρουφάνε το αίμα των λαών... 


της γης, απομυζώντας τον πλούτο των εθνών και ωθούν τους πληθυσμούς τους σε λαθρομετανάστευση, για να γίνουν πράξη οι πολυεθνικές-πολυθρησκευτικές και… πολυπολιτισμικές κοινωνίες της Παγκοσμιοποίησης!

Λόγω, λοιπόν, της… ημέρας, η σκληρή «μεταναστευτική» οργάνωση ASANTE (εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ και των επιδοτούμενων από το υστέρημά μας ΜΚΟ, άρα εξ’ αντανακλάσεως εκλεκτή του Σόρος και των υπόλοιπων διεθνών τοκογλύφων – διαλυτών των εθνών) εξέδωσε μια πολύ επιθετική ανακοίνωση, μέσα από την οποία αποκαλύπτεται ότι οι «νόμιμοι» (νομιμοποιηθέντες από τις προδοτικές κυβερνήσεις των τελευταίων 20 χρόνων) και οι παράνομοι μετανάστες θεωρούν ότι η Ελλάδα μας (;) τους ανήκει! Αλλιώς, δε θα είχαν νόημα φράσεις θρασύτατες, όπως «οι μετανάστες είναι αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας μας», ή ότι δηλώνουν έτοιμοι «να χτίσουν την Ελλάδα του αύριο» (!!!), η οποία προφανώς θα λέγεται «Γιουνανιστάν – Δυτική Επαρχία της Νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας», ή κάπως έτσι τέλος πάντων.

Και βέβαια, δε λείπουν οι άκρως υβριστικές και συκοφαντικές αναφορές στο κόμμα που επίσημα εκπροσωπεί το 7% του ελληνικού λαού και ανεπίσημα (σε όλες τις δημοσκοπήσεις) το διπλάσιο ποσοστό («δολοφονική συμμορία» αποκαλούν την Χρυσή Αυγή, την ίδια ώρα που πραγματικά δολοφονικές συμμορίες «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» σκοτώνουν, ληστεύουν, κλέβουν και εγκληματούν σε βάρος των Ελλήνων και μάρτυράς μας αδιάψευστος το καθημερινό αστυνομικό δελτίο…).

Το μόνο που δε λένε, είναι το «Έλληνες και Ελληνίδες, είστε ανεπιθύμητοι στον τόπο σας από μας, τους νέους κατακτητές σας. Μαζέψτε τα και φύγετε από δω!». Κάποια στιγμή, όμως, όταν θα νιώσουν αρκούντως ισχυροί, δε θα το πουν μόνο, θα το κάνουν και πράξη! Θα μας διώξουν από τον τόπο μας, όπως έδιωξαν οι ισχυροί προστάτες τους, οι σιωνιστές, τους Παλαιστινίους από την Παλαιστίνη. Οφείλουμε, λοιπόν, να αντισταθούμε στη λαθροεισβολή, όσο είναι ακόμα καιρός. Κι όταν λέω να αντισταθούμε, εννοώ μόνο μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, της μόνης οργανωμένης αντιστασιακής δύναμης του τόπου μας.

Να και η αλαζονική ανακοίνωση των επίδοξων κατακτητών της πατρίδας μας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ 18/12

«Στις 18 Δεκεμβρίου η παγκόσμια κοινότητα θα τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστευσης. Μια μέρα όπου τα τελευταία χρόνια συνηθίζουν οι πολίτες και οι οργανώσεις μεταναστών να θυμίζουν σε όλους μας ότι οι μετανάστες είναι τα θύματα μιας νέας ρητορικής, μιας ρητορικής ακραίας και διχαστικής. Η μετανάστευση ως φαινόμενο υπάρχει από τις απαρχές του ανθρώπινου πολιτισμού και θα συνεχιστεί επ’ άπειρον. Ο πλούτος της κάθε χώρας στον πλανήτη μας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη συμβολή των ανθρώπων που κινήθηκαν από το ένα μέρος στο άλλο για να εργαστούν.

Πλέον οι μετανάστες στην Ελλάδα είναι αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας μας. Οι μετανάστες εργάζονται, παντρεύονται και χτίζουν τις ζωές τους όπως όλοι μας εδώ. Με τον ίδιο τρόπο, οι μετανάστες βάλλονται από την κρίση και περνάνε ακριβώς τις ίδιες δυσκολίες με όσους γεννήθηκαν εδώ. Όπως όλοι οι άλλοι, θέλουν να ξέρουν πώς θα ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους αντιμέτωποι με τους λογαριασμούς τους, πώς θα εξασφαλίσουν το μέλλον των παιδιών τους και την υγεία των ίδιων και των οικογενειών τους.

Ωστόσο στην Ελλάδα έχουμε παραμερίσει ένα πολύ σημαντικό μέρος της εξίσωσης. Αντί να σκεφτόμαστε πώς θα μπορούσαμε να πάμε μπροστά ως κοινωνία και να βρίσκουμε λύσεις από κοινού για τη χώρα που όλοι αγαπάμε, έχουμε αφήσει μία δηλητηριώδη αντίληψη να παρεισφρήσει στο δημόσιο λόγο. Αυτή θέλει τον Έλληνα «καθαρό», θέλει τους «ξένους» έξω, θέλει τους μεν «ανώτερους» και τους δε «υποδεέστερους». Πλέον, εκφράζεται και στις πράξεις δολοφονικών συμμοριών όπως η Χρυσή Αυγή αλλά και από σημαντικό τμήμα της αστυνομίας, απέναντι σε ανθρώπους που πολύ απλά δεν ταιριάζουν με το απαιτούμενο «προφίλ». Βλέπουμε να νομιμοποιούνται ακραίες αντιλήψεις, που μας φέρνουν πίσω σε άλλες εποχές, και να γίνονται αυτές πράξη. Δημόσιες υπηρεσίες «μόνο για…»; Λεωφορεία «μόνο για…»; Δουλειές «μόνο για…»;

Επιμένουμε και θα συνεχίσουμε να επιμένουμε πως δεν υπάρχουν «ανώτεροι» και «υποδεέστεροι», ούτε υπάρχουν «γνήσιοι» και «μη γνήσιοι». Και τέλος πάντων, σε ποια μελλοντική Ελλάδα επενδύουν όλοι όσοι θέλουν να κυριαρχήσουν ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία, και η βία;

Σαν κοινωνία χάσαμε πολλά χρόνια σέρνοντας τα πόδια μας με μία νομοθεσία που εξυπηρετούσε τις ακραίες φωνές, με μία νομοθεσία που δε θα μπορούσε να εφαρμοστεί από την ίδια τη διοίκηση. Η έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής δυσχέρανε όχι μόνο τους πολίτες με μεταναστευτική καταγωγή, αλλά φάνηκε τον τελευταίο καιρό η έλλειψη ενταξιακών πολιτικών που είναι απαραίτητες σε μία κοινωνία αλληλεγγύης, ευνομίας και δικαίου.

Εμείς οι μετανάστες είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα, είμαστε έτοιμοι να χτίσουμε την Ελλάδα του αύριο».

Αμαλία Κουτσαβίτη

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου