ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΟΥΣ - Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Άγνωστοι τοποθέτησαν βόμβα μεγάλης ισχύος στην είσοδο των γραφείων, η οποία όταν εξερράγη σχημάτισε κρατήρα σχεδόν ενός μέτρου. Από το ωστικό κύμα τμήματα της πόρτας τρύπησαν τον τοίχο του διπλανού καταστήματος. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες σχηματίστηκε και εκεί τρύπα σχεδόν ενός μέτρου. Το ισόγειο του κτηρίου καταστράφηκε ολοσχερώς. Η επίθεση θυμίζει σε πάρα πολλά σημεία την βομβιστική ενέργεια εναντίον των γραφείων μας στην οδό Σωκράτους 48.

Όπως προέκυψε από την αυτοψία στον εκρηκτικό μηχανισμό περιλαμβάνονταν και βλήματα ανάλογα περίπου με αυτά που περιέχονται σε εννιάβολα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, τα οποία είναι φονικά σε απόσταση πολλών μέτρων.(πηγή από το site της Χρυσής Αυγής).

Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr ο εκρηκτικός μηχανισμός που φέρει ομοιότητες με το χτυπημα στο σπίτι της δικαστίνας στο Χαλάνδρι, αποτελείτο από μεγάλη ποσότητα δυναμίτιδας που ήταν τοποθετημένη μέσα σε μεταλλικό δοχείο, μηχανισμός που παραπέμπει σε άλλα χτυπήματα του παρελθόντος και βάζει σε πολλές σκέψεις.

Από την έκρηξη σχηματίστηκε κρατήρας 1 μέτρο πλάτος επί 80 πόντους ύψος. Αποτελείτο από εννιάβολα φυσίγγια που χρησιμοποιούν στο κυνήγι γουρουνιών. Μια θωρακισμένη πόρτα έγινε κομμάτια. Εαν περνούσε άνθρωπος, θα σκοτωνόταν. Αυτό θέλουν; Νεκρούς; Ας μας το πουν. Δεν έχει σχέση με κανένα κόμμα αυτή η ιστορία. Έχει σχέση με ανθρώπους. Και εμείς εδώ δεν θέλουμε αίμα. Άλλοι θέλουν.

Προανάκριση διενεργείται από την Κρατική Ασφάλεια με την παρουσία και την παρακολούθηση της αντιτρομοκρατικής.
makeleio.gr Σχόλιο Προμηθέως: Θα καταδικάσουν τα κόμματα της '' Δημοκρατίας '' την τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο Δυτικής Αττικής;


ellinonpaligenesia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου