ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ !!!


 Άρθρο με...νόημα αλλά και πραγματικές απαντήσεις γιατί απλά δεν θα μας δουλεύουν οι ματατζηδες...
Πολλοί δεν πήραν την ιδέα στα σοβαρά. Βρέθηκαν αξιωματικοί που είπαν "τί βλακείες είναι αυτές", αλλά και αστυφύλακες που αρνήθηκαν σε πρώτο χρόνο να λάβουν μέρος. Ευτυχώς, όμως, επικράτησε η λογική και δύο άριστα καταρτισμένες ψυχολόγοι της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν ξεκινήσει να κουβεντιάζουν
με το προσωπικό των ΜΑΤ, ΥΜΕΤ και ΕΚΑΜ. Ο ρόλος τους δεν είναι να αξιολογήσουν το προσωπικό και να δώσουν αναφορά στους ανωτέρους τους, αλλά να βοηθήσουν τους αστυνομικούς, που το τελευταίο χρονικό διάστημα πλήττονται και οικονομικά( ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΕΡΤΑ ΣΤΟ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ.ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΟΤΕ) και ηθικά(ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΓΕΛΙΑ , ΠΟΥ...
ΒΡΕΘΗΚΕ ΗΘΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ; ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ), αλλά το κυριότερο εργάζονται πολύ και σκληρά.( ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΔΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ, ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ, ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΨΕΚΑΖΟΝΤΑΣ ΕΓΓΥΟΥΣ πχ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ)

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι δύο ψυχολόγοι, διστακτικά στην αρχή είναι η αλήθεια, τόλμησαν ακόμα και να "επισκεφθούν" διμοιρίες στον χώρο εργασίας τους. Όχι στην έδρα τους στου Γουδή, αλλά στα λεωφορεία, την ώρα της υπηρεσίας, και δεν εννοούμε φυσικά στιγμές που η διμοιρία αναπτύσσεται, αλλά εκείνες που είναι σε αναμονή. Οι ψυχολόγοι, ακόμα και μέσα στα λεωφορεία "προκαλούν" τους ένστολους να ανοίξουν τον εαυτό τους και να μοιραστούν τα προβλήματά τους. Οι περισσότεροι αστυνομικοί είναι ιδιαίτερα μαγκωμένοι. Πολλοί είναι εκείνοι, που δεν μιλούν καθόλου. Υπάρχουν όμως και κάποιοι, που δεν διστάζουν και αναφέρουν όσα τους απασχολούν.(ΚΥΡΙΕ ΨΥΧΟΛΟΓΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ , ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ , ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ , ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΜΕ)
Όσον αφορά στην ΕΚΑΜ, οι άνδρες της μονάδας έχουν χωριστεί σε ομάδες των έξι ατόμων και οι συναντήσεις γίνονται στο κτίριο της μονάδας.
Αυτό που φαίνεται να απασχολεί περισσότερο το σύνολο τών υπηρετούντων είναι τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν.(ΜΟΝΟ Η ΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ Γ@Μ..ΘΕΙ ) Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι είναι "χάσιμο χρόνου", αλλά είναι δεδομένο ότι οι ένστολοι με αυτήν την κίνηση αποκτούν οικειότητα με τους ψυχολόγους και ίσως εκείνος που πραγματικά χρειάζεται υποστήριξη από κάποιον ειδικό, τώρα πιο εύκολα να το αποτολμήσει, καθώς στη χώρα μας είναι ακόμα ένα ζήτημα "ταμπού".
Οι διοικητές των μονάδων έχουν ζητήσει από τις ψυχολόγους να τους αναφέρουν μόνο εάν κάποιος είναι "επικίνδυνος" για τον εαυτό του, τους συναδέλφους τους ή το κοινό.(ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ...ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ . ΓΙΑΤΙ ; ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΡΕΙΑ Ή ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ)

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου