ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Διάσημος αμερικανός πολιτικός αναλυτής: Η Χρυσή Αυγή θα είναι το εργαλείο για να κατεδαφιστεί το παλαιό πολιτικό σύστημα!!


Συνέντευξη στο καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής» έδωσε ο Αμερικανός Τζο Τρίπι, το «βαρύ» βιογραφικό του οποίου δίνει η εφημερίδα:


«Ο Τζo Τρίπι είναι ένας από τους λεγόμενους «στρατηγούς» του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ και πιθανόν ο πλέον καινοτόμος ανάμεσά τους. Ξεκίνησε την καριέρα του στην καμπάνια του Εντουαρντ Κένεντι για την προεδρία των ΗΠΑ το 1979, σε ηλικία μόλις 22 ετών. Έπειτα εργάστηκε για μεγάλες προσωπικότητες της αμερικανικής πολιτικής ζωής, όπως ο Γουόλτερ Μοντέιλ, ο Ρίτσαρντ Γκέφαρντ και ο Γκάρι Χαρτ. Εκτός από την πολιτική, η τεχνολογία αποτέλεσε το άλλο μεγάλο ενδιαφέρον της καριέρας του καθώς εργάστηκε σε επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας στη Σίλικον Βάλεϊ. Το 2004 ως διευθυντής της καμπάνιας του Χάουαρντ Ντιν εισήγαγε καινοτομίες και τεχνολογικά εργαλεία τα οποία αργότερα τελειοποιήθηκαν από την καμπάνια του Μπαράκ Ομπάμα. Έχει εργαστεί σε πολιτικές καμπάνιες σε όλες τις ηπείρους, σε χώρες όπως το Ισραήλ, η Μ. Βρετανία, η Ιταλία, η Νιγηρία, καθώς και στη χώρα μας. Το 1993 είχε προσληφθεί από το ΠαΣοΚ για την εκστρατεία του Ανδρέα Παπανδρέου… Από τότε ο αμερικανός αναλυτής δεν έπαψε να παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ελληνικό πολιτικό σύστημα. Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην Αθήνα…».

Ερωτηθείς για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, ο πολιτικός αναλυτής-επικοινωνιολόγος ανέφερε τα εξής ενδιαφέροντα, με το δικό του… αμερικάνικο τρόπο:

«Οι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο συνειδητοποιούν ότι αρκεί ένας για να προκαλέσει μια μεγάλη καταστροφή που θα συγκεντρώσει πολλή προσοχή. Η βία μπορεί να αυξηθεί, ειδικά όταν όλοι οι άλλοι αρνούνται ότι χρειάζονται αλλαγές. Στην Ελλάδα έχετε δύο κόμματα “ζόμπι” και δύο “τρελά” κόμματα. Αν είσαι νέος, άνεργος και τα κόμματα που θεωρείς υπεύθυνα για την κατάστασή σου βρίσκονται στην κυβέρνηση, ο πιο εύκολος τρόπος να τους πεις “άντε να χαθείτε” είναι τα “τρελά” κόμματα γιατί αυτά θα τους τρομάξουν. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι ο μπαμπούλας, θα ψάξουν για κάτι ακόμη πιο τρομακτικό.

Γι’ αυτό ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και αυξάνεται η πολιτική βία. Αν δεν υπάρξει μια θετική διέξοδος για τη χώρα, τότε το εργαλείο για να κατεδαφιστεί το παλαιό σύστημα θα είναι η Χρυσή Αυγή. Φυσικά θα χρειαστεί χρόνο και δεν ισχυρίζομαι ότι θα γίνει εύκολα. Οι παλαιοί πολιτικοί θα προσπαθήσουν να γραπωθούν ακόμη και από το τελευταίο κομμάτι εξουσίας. Τους αρέσει το πελατειακό σύστημα γιατί αυτό τους ανέδειξε. Αυτοί οι πολιτικοί είναι νεκροί και όποιος προσκολληθεί στο σύστημα θα πεθάνει μαζί του. Βλέπετε όμως ότι κάτι καινούργιο γεννιέται. Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής μεγαλώνουν σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα νέο πακετάρισμα παλαιών ιδεών…»

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου