ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

"Ακόμα και Τσετσένοι πολεμούν ενάντια στον Άσαντ"

Τελικά οι "εξεγερμένοι" στη Συρία είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από Σύροι. Αυτό εξηγεί και τα απίστευτα εγκλήματα των ισλαμιστών ανταρτών, καθότι στο μυαλό τους σκέφτονται ότι την επόμενη μέρα δεν θα βρίσκονται εκεί για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες.
Σύμφωνα με το Μiddle East Media Research Institute υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι Τσετσένοι μαχητές έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό της Συρίας και πολεμούν στο πλάι των
αντικαθεστωτικών. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν πάρει μέρος και σε κάποιες πολύ σημαντικές επιθέσεις, συνδράμοντας έτσι στην πτώση του καθεστώτος Άσαντ.
Αυτό διαψεύστηκε από τον Ράχμαν Καντίροφ τον Τσετσένο πρόεδρο ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπάρχουν Τστσένοι πολεμιστές στην Συρία.
Ας κάνουμε τώρα μερικούς μαθηματικούς λογισμούς για να καταλήξουμε σε χρήσιμες ερωτήσεις. Έχουμε Τσετσένους μαχητές στη Συρία,οι οποίοι τυγχάνει να είναι μέγιστοι εχθροί των Ρώσων, και να κατάγονται από την τουρκική φυλή.
Επίσης έχουμε Ουιγούρους Τούρκους, οι οποίοι είναι μέγιστοι εχθροί των Κινέζων, και κατάγονται επίσης από την (στην πραγματικότητα έιναι το λίκνο) την τουρκική φυλή.
Ρωσία, Κίνα αποτελούν τους μεγαλύτερους γεωπολιτικούς αντιπάλους των ΗΠΑ. Η υπόθεση της Συρίας τους θίγει άμεσα. Άρα κάποιος νοσηρός νους εύκολα θα μπορούσε να υποθέσει ότι όλο αυτό το μακελειό διοργανώθηκε για να χτυπηθούν τα συμφέροντα των δύο χωρών, και ότι οι "προθυμοι" προς εκπλήρωση των αμερικανικών επιδιώξεων είναι με ευκολία οι τουρκικοί πληθυσμοί.
Απλά μαθήματα Άλγεβρας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου